Monte Karlo: Mari ispao nakon 4:0 u 3. setu! Čilić izbacio Berdiha!

Prvi teniser sveta Endi Mari završio je takmičenje na Mastersu u Monte Karlu već u trećem kolu, porazom od Alberta Ramos-Vinjolasa.

Tenis 20.04.2017 | 14:45
Monte Karlo: Mari ispao nakon 4:0 u 3. setu! Čilić izbacio Berdiha!
Ramos-Vinjolas je savladao Marija posle preokreta rezultatom 2:6, 6:2, 7:5, iako je Britanac u odlučujućem setu imao vođstvo od 4:0 i dva brejka prednosti!

Posle ubedljivo osvojenog prvog seta očekivalo se da će meč biti brzo gotov, ali se desio preokret na Centralnom terenu turnira u Kneževini.

Španac je uzvratio istom merom, izjednačio u setovima, ali je onda Endi poveo 4:0 napravivši dva brejka u odlučujućem delu igre i bio na korak do pobede. Tada se dogodio neshvatljiv pad – Albert je vezao četiri gema, imao 0:40 za potpuni preokret, kada se Mari trgnuo.

Prekinuo je seriju rivala, ali je posustio u finišu i 29-godišnji momak iz Barselone je do najvećeg trijumfa u karijeri stigao za više od dva i po sata.

Tako je okončan povratak Britanca posle povrede lakta zbog koje je pauzirao više od mesec dana, pa će izgubiti 335 bodova jer je prošle sezone ispao u polufinalu.

Španski teniser će se u četvrtfinalu sastati sa Marinom Čilićem iz Hrvatske, koji je ranije tokom dana u dva seta, 6:2 i 7:6 (0) pobedio Tomaša Berdiha.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 4.273.775 evra.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar