Zelenim čajem do "pločica"

Na putu do pločica na stomaku nije ključ samo u vežbanju, već i u ishrani.

  • Magazin
  • Zdravlje


Na putu do pločica na stomaku nije ključ samo u vežbanju, već i u ishrani. Fitnes instruktori se slažu da možete vežbati do iznemoglosti, ali ako ne promenite ishranu, nećete imati stomak kao sa fotografija. Gotovo svi znaju da su na listi zabranjenih namirnica grickalice, brza hrana i alkohol, a ovo su neke koje, možda neočekivano, pomažu u boljem definisanju mišića.

Zeleni čaj - Antioksidanti i kofein kojima zeleni čaj obiluje pomažu smanjenju sala oko stomaka. Zahvaljujući kofeinu smo izdržljiviji i možemo duže da vežbamo, pa popijte jedan čaj pre treninga.

Bademi - Jedna američka studija je pokazala da 30 do 35 badema dnevno pomaže u smanjenju masti oko stomaka. Razlog možda leži u tome što bademi imaju više vlakana od drugih orašastih plodova.

Špargla - Istraživanja pokazuju da ljudi koji više jedu povrće generalno imaju manje problema sa salom oko stomaka, a jedna od najboljih namirnica ove vrste je špargla. Razlog leži u činjenici da obiluje vlaknima i to onim tipom koji hrani dobre bakterije u našem digestivnom traktu i bori se protiv nadimanja. Takođe, diuretik je, a što manje suvišne tečnosti imate u telu, mišići više dolaze do izražaja.
 
Novosti
foto:internet

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

muškarac

20.04.2017 14:04

Kakvih ba pločica, trbuh ko daska petica je nametnut kao IN od farmaceutskih kompanija koje proizvode razne suplimente i bućkuriše. Drage dame imajte normalan i mekan stomak, to je za mušklarce a ove pločaste neka se slikaju na ogledalima za svoje potrebe

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.