Viktorija Bekam postala oficir reda britanske imperije

Bivša članica britanske pop grupe „Spajs gerls“, a poslednjih godina kreatorka Viktorija Bekam postala je danas oficir reda britanske imperije.

  • Magazin
  • Zabava


Nekadašnjoj pevačici, sada modnoj kreatorki, orden je uručio princ Vilijam u Bakingemskoj palati, u prisustvu njenih roditelja i supruga, bivše fudbalske zvezde Dejvida Bekama, prenosi AP, dodajući da njihovo četvoro dece nije prisustvovalo ceremoniji.

„Ponosna sam što sam Britanka“, naglasila je 43-godišnja Viktorija Bekam.

Uprkos prvobitnim sumnjama u njenu sposobnost da sa pevanja pređe na modno kreiranje, bivša pevačica uspešno je lansirala svoju modnu liniju, napominje američka agencija.

Orden oficira reda britanske imperije uručen je danas i olimpijskoj zvezdi Džesiki Enis Hil i glumcu Marku Rajlensu.

RTS
foto:Internet

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

pokajnica

20.04.2017 12:29

Kamo puste sreće da i stanovnici Bosne i Hercegovine mogu da budu ponosni što su njeni građani. Zavidim građanima takvih jakih država. Nisam napustila BiH, ostala sam sa porodicom, ali već godinama svakog dana proklinjem tu svoju odluku kada vidim šta su nam govna od političara napravila od države i naših života!

Mogli smo samo da se ponosimo kao Jugoslaveni,a da se ponosim sa mjesnom zajednicom,nisam bas siguran.

Draga Moja

20.04.2017 14:20

Milan

21.04.2017 01:07

Defektasi dodijeljuju priznanja svojim moronima

Kompleksasi

21.04.2017 13:00

Ovi "Bekemovi" su prilicni nosioci kompleksa niže vrijednosti. To je kad se "White Trash" umjesto emancipacije ulazi u supak globalnoj kriminalnoj britanskoj aristokratiji!

Šta su onda naše iskompleksirane lole koje pljačkom i ostalim kriminalnim radnjama sticu bogatstvo. Bekam je zaradjivao od fudbala a žena mu se dala u modni biznis. Poštenije u odnosu na ......ove, ......ice, ine.

Mudrijasu

21.04.2017 22:39

Da Pojasnim

21.04.2017 18:57

Ti isti Britanci su 1941.Srbima uvalili Tita, a Srbi,smekeri otjerali sopstvenog Kralja.Britancima dobra monarhija a Srbima ne. Na zdravlje.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.