Liverpul i Džo Hart - spremno je 24.000.000 evra!

Golman Mančester Sitija, trenutno na pozajmici u Torinu, mogao bi leto da dočeka na Enfildu.

Fudbal 21.04.2017 | 14:30
Liverpul i Džo Hart - spremno je 24.000.000 evra!
Mesecima unazad traje enigma oko budućnosti Džoa Harta.

Mančester Siti ga ne želi, Torino bi hteo da ga zadrži i posle ove sezone, ali osim pozajmice teško da Granate mogu nešto više da ponude engleskom klubu. Rešenje bi mogao da ponudi Liverpul, koji je izgleda ozbiljno zagrizao za povremenog kapitena engleske reprezentacije. 

Redsi su već sada krenuli u ozbiljnu potragu za novom „jedinicom“ na golu, pošto Simon Minjole ni ove sezone nije opravdao očekivanja, dok je njegova zamena od letos, Loris Karijus, totalno podbacio. 

Ovog puta Jirgen Klop nema nameru da štedi novac kako bi obezbedio potpis golmana. Zato je u igri gotovo 24.000.000 evra, što bi trebalo da bude dovoljno da otera potencijalnu konkurenciju tokom leta. Siti je, navodno, postavio donju granicu zaHartovu cenu na 17.000.000 evra i svako ko bude ponudio tu sumu moći će da razgovara sa agentima engleskog čuvara mreže. 

Problem za Liverpul mogla bi da predstavlja činjenica da Siti ne želi da proda Hartaglavnoj konkurenciji, pa još nije jasno da li će Klop i njegovi pomoćnici uspeti da privole Pepa Gvardiolu da sednu za isti sto i započnu pregovore. 

U slučaju da se to ne dogodi Hartu predstoji još jedno sumorno fudbalsko leto, a vrata Torina otvorena su mu uvek. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar