Postaje li Vinjales najmlađa vječita Moto GP petica na Ostinu?!

Ukoliko Španac u Teksasu osvoji treću trku zaredom, postaće peti najmlađi motociklista u istoriji kome je to pošlo za rukom.

Ostali sportovi 20.04.2017 | 20:20
Postaje li Vinjales najmlađa vječita Moto GP petica na Ostinu?!
Ulazak u Movistar Jamahu, pa zatim i ulazak u istoriju za Maverika Vinjalesa izgleda kao realna opcija. Ukoliko se desi da Španac u Teksasu osvoji treću trku zaredom, postaće peti najmlađi motociklista u istoriji kome je to pošlo za rukom, ili bolje rečeno za gasom! On veruje da je to itekako moguće.

“Sama činjenica da je sledeća trka je Ostinu čini da se osećam jako, jako srećnim. Tamo sam pobedio prvi put dok sam bio u Moto2 kategoriji. Uvek sam bio veoma jak na toj stazi. Tu sam prošle godine zabeležio i jedan od mojih najboljih rezultata. Zato smatram da je ovo dobra staza za moj stil vožnje. Volim staze sa puno promena nagiba”, izjavio je Maverik Vinjales i bacio se na priču o motociklu.

“Veoma sam uzbuđen jer treba da vidim kako će moja “M1” sprava da funkcioniše. Siguran sam u sebe i znam da će ovo biti još jedna dobra trka”, zaključio je Vinjales i faktički najavio da se nada pobedi u Teksasu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar