Rajkonen je neutješan, jer u poređenju sa Fetelom je očajan!

Šef ekipe Ferarija, Serđo Markjone zbog očaja koji provejava kroz Rajkonenove izjave poručuje da je napredak vidljiv i da nema mesta panici.

Ostali sportovi 20.04.2017 | 19:45
Rajkonen je neutješan, jer u poređenju sa Fetelom je očajan!
Četvrta pozicija sa više od 22 sekunde zaostatka za prvoplasiranim takmičarem,Sebastijanom Fetelom, za Kimija Rajkonena je ozbiljan znak za uzbunu. Jednostavno, timski kolega u identičnom “SF 70 H” bolidu je pobedio na VN Bahreina, što znači da samo sa Kimijevom vožnjom nešto nije kako treba.

“Previše je već… Treba mi suviše vremena da pronađem pravi tempo u “SF 70 H” bolidu”, rekao je Rajkonen koji je istini za volju očajno startovao, a onda se do kraja na žilete izvlačio do četvrte pozicije.

“Pa, prilično sam zadovoljan vozilom, jer je veoma dobro. Mislim da sam sam sebe uvalio u težak položaj nakon starta. To jednostavno nije način na koji treba da se zopočne trka”, zaključio je Kimi Rajkonen, na šta se nadovezuje šef Skuderije Serđo Markjone, svakako prigodnim kometarom.

“I sam Rajkonen je rekao da je tim napravio napredak koji se oseća uprkos njegovom rezultatu”, Markjoneov je zaključak koji se odnosi na stil vožnje Finca koji će sigurno biti sve bolji i bolji u nastavku prvenstva.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar