Serena trudna, kraj karijere?!

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams na svom Snepčet profilu objavila je da je u drugom stanju.  Narode, trudna sam! Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams objavila lepu vest. Trudna osvojila Australijan open!? U međuvremenu je obrisala objavu sa društvene mreže.

Tenis 20.04.2017 | 00:00
Serena trudna, kraj karijere?!
Jedan od najuspešnijih teniserki svih vremena koja je osvojila šest od poslednjih deset Grend Slem titula zatrudnela je u 35. godini.

Ovu radosnu vest objavila je preko Snepčeta uz opis “20 nedelja”. Američka teniserka je vezi sa osnivačem društvene mreže Reedit Aleksom Ohanijanom, za koga se verila krajem prošle godine.

Serena je ove godine osvojila Australijan Open i to je bila njena rekordna 23. Grend Slem titula.

Vilijamsova je tako prestigla legendarnu Štefi Graf i izdvojila se na prvom mestu po broju osvojenih turnira na četiri najveća takmičenja u open eri, dok u generalnom poretku Margaret Kort ima trofej više.

U tenisu je osvojila sve, a uskoro će da "osvoji" i najvažniji "trofej" u životu.

Serena Vilijams, koja je osvojila je 6 od poslednjih 10 grend slem turnira(!), u 35. godini je zatrudnela.

Radosnu vest objavila je preko Snapchat-a, uz opis: "20 nedelja".

U međuvremenu je obrisala objavu na Snapchat-u, pa sada nije jasno da li je zaista trudna ili je ta njena objava pogrešno protumačena pa je zato obrisala. Takođe, WTA nalog na Twitteru je najpre objavio, pa povukao vest o tome da je Serena trudna.

Ako je tačno da je trudna 20 nedelja, onda to znači da je prvi grend slem u sezoni - Australijan open - osvojila u trudnoći, što je fascinantno! A još fascinantnije da na tom turniru nije izgubila ni set!

Serena, koja je apslutni rekorder po broju osvojenih grend slem titula - 23, verena je za jednog od osnivača sajta Reddit Aleksisa Ohanijana.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar