Od tucanja jajima, do zabave na treningu!

Teniserke Srbije uveliko se spremaju za meč baraža za popunu Druge Svetske grupe FED kupa protiv Australije u Zrenjaninu.  Teniserke: Smehom i slogom protiv Australijanki! Srpske teniserke rekle su da je atmosfera u reprezentaciji "super" i da jedva čekaju duel sa Australijom u Fed kupu.

Tenis 20.04.2017 | 15:15
Od tucanja jajima, do zabave na treningu!
Srbija će od 22. do 23. aprila u ’Kristalnoj dvorani’ u Zrenjaninu igrati važan duel sa Australijom, koja dolazi kao favorit.

Selektorka Tatjana Ječmenica Jevtić pozvala je Aleksandru Krunić, Ninu Stojanović, Ivanu Jorović i Dejanu Radanović, dok će Australiju predstavljati Darja Gavrilova, Ešli Barti, Kejsi Delakva i Desteni Ajava.

Devojke su tokom praznika stigle u Zrenjanin i počele da se pripremaju za predstojeći duel, a sve je počelo tradicionalnim tucanjem jajima za Uskrs. Najuspešnija u ovom "sportu" bila je Aleksandra Krunić.

Dobra atmosfera preneta je na teren gde se teniserke trude da maksimalno spremne dočekaju mečeve.

Australijanke dolaze kao velike favoritkinje, ali iz srpskog tima najavljuju veliku borbu i uzdaju se u pomoć publike.

"Atmosfera je super, ovo je retka prilika da tenis bude timski sport. Želimo da uživamo i podržavamo jedna drugu koliko god možemo. Svima nam je stalo", rekla je Aleksandra Krunić na konferenciji za novinare.

Krunićeva je istakla da ne oseća pritisak.

"Očekujemo od sebe da damo maksimum, ostavićemo srce na terenu", navela je Krunićeva.

Ona je kazala da očekuje punu halu u Zrenjaninu.

"Nadam se da će publika doći u što većem broju i pozvala bih ljude jer nam podrška mnogo znači", kazala je Aleksandra Krunić.

Ivana Jorović je rekla da jedva čeka da počnu mečevi.

"Sve smo raspoložene, nasmejane i imamo super tim koji je uvek tu za nas, koji se trudi da udovolji svim našim prohtevima. Generalno nam je super i jedva čekamo meč", kazala je Jorovićeva.

Nina Stojanović se saglasila sa saigračicama i dodala da još nije igrala protiv teniserki koje će predstavljati Australiju, ali da misli da Srbija može da se nosi sa njima.

Dejana Radanović je rekla da joj je izuzetno drago što će igrati u rodnom gradu, iako je tek drugi put u Fed kup timu Srbije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar