Laušević piše novu knjigu

Iako je pre samo nedelju dana boravio u Beogradu zbog snimanja serije “Senke nad Balkanom”, Žarko Laušević se već vratio u Njujork kako bi se u potpunosti posvetio pisanju trećeg dela autobiografije.

Zabava 18.04.2017 | 21:08
Laušević piše novu knjigu
- Lauš je nedavno počeo da radi na nastavku svoje autobiografije i sada je već izvesno da će posle knjiga “Godina prođe, dan nikad“ i “Žarko Laušević - druga knjiga” biti i trećeg nastavka. Ono što još uvek nije sigurno, to je kada će ona biti gotova jer mu to nije jedina obaveza, a pisanje knjige zahteva potpunu posvećenost i koncentraciju - otkriva za “Blic” izvor blizak našem glumcu.

Pretpostavka je da će u trećoj knjizi Laušević pisati o svom životu u Americi, što svakako najviše i zanima sve one koji vole Žarka.

Iako Laušević i još nije završio sa obavezama oko uloge princa Đorđa Karađorđevića, koju igra u Bjelogrlićevoj seriji “Senke nad Balkanom” jer su ostale još neke scene koje nisu snimljene, on je ipak odlučio da ode za Ameriku, a već za mesec i po dana Žarko opet dolazi u Srbiju da snimi scene koje su ostale.

- Njegove scene koje su ostale da se snime radiće se u junu, tako da će on tad opet doći u Beograd. Do tada je rešio da sve svoje vreme posveti pisanju nastavka autobiografije. Treći nastavak može poprilično da iznenadi sve one koji su čitali njegove prve dve knjige. Jednostavno, kod njega uvek postoji nešto novo i nedorečeno - kaže izvor “Blica”.

Podsetimo, Laušević je u prvom delu svoje autobiografije opisao svoj život pre i posle tragedije 1993, kada je nakon svađe u kafani u Podgorici ubio dve i ranio jednu osobu, zbog čega je najpre osuđen na 13 godina robije. Drugi deo bavi se njegovim životom nakon presude i četiri i po godine provedene u zatvoru. Šta nas očekuje u trećem nastavku, Žarko dosad nije želeo da otkriva čak ni prijateljima, tvrdi izvor, pa je to zasad još uvek tajna.

Ipak, pretpostavka je da će u trećoj knjizi Laušević pisati o svom životu u Americi, što svakako najviše i zanima sve one koji vole Žarka i kojima je teško da zamisle kakav život vodi glumac koji je osuđen da se ne bavi svojim pozivom - glumom, u kojem je tako sjajan, što je ponovo dokazao u filmu „Smrdljiva bajka“ koji je izašao prošle godine.
 
 (Blic)
 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zool

18.04.2017 19:37

Počeo je da smara.

ODGOVORITE
Name

SAD

19.04.2017 00:02

I on i Bjelogrlic smorise skroz...

Name

dzo ni

19.04.2017 12:26

Vala bas!