Klinac divljao ulicama Podgorice

Policija iz saobraćaja isključila S. M. (18) jer je divljao na podgoričkim drumovima!


  • Vijesti
  • Region


Policija je, zahvaljujući presretaču, zaustavila i iz saobraćaja privremeno isključila osamnaestogodišnjeg S.M. iz Bara koji je upravljao automobilom "alfa romeo" brzinom od 198 kilometara na čas u mestu Goričani u Podgorici, gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Protiv ovog lica podnesena je prekršajna prijava, privremeno je isključen iz saobraćaja i privremeno mu je oduzeta vozačka dozvola do odluke Suda za prekršaje, saopštila je crnogorska Uprava policije.

U saopštenju se navodi da je mladić iz Bara procesuiran prekršajnom sudu.

Policija podseća da je za automobile kojima upravljaju vozači početnici brzina ograničena na 70 kilometara na čas, bez obzira na ograničenje brzine kretanja vozila na putu.

Analize saobraćajnih nezgoda i njihove posledice ukazuju na to da je ljudski faktor dominantan uzrok većine saobraćajnih nezgoda, posebno onih sa najtežim posledicama, navodi se u saopštenju.

U poslednjih 10 dana na crnogorskim drumovima, zbog prekoračenja brzine i ljudskog faktora, poginulo je sedam lica, a više desetina je teže i lakše povređeno.

(Alo)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

sudija

18.04.2017 16:44

Treba uvesti zakon o oduzimanju vozila trajno ako prekorači dozvoljenu brzinu duplo.bez obzira koliko je propisano.

sudija

18.04.2017 16:46

Zaboravih i vozačku dozvolu u trajanju najmanje 10 god.

Pop

18.04.2017 17:48

Sudija ne seri. zabrani vozilima pod pratnjom da divljaju a sve po zakonu.

aco

18.04.2017 17:48

Nemogu oni uzeti tuđe auto, ko da je automobil na njemu . A ako je auto na njemu onda ima para i uzeće sebi drugo ili će ti prodati to ko je budala budala je dzaba sve lud pa et.

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.