Masa uzvraća Verstapenu, koji se grdno izvinjava zbog vrijeđanja Brazilaca!

„Pazi šta pričaš, pošto te čeka i Velika nagrada Brazila krajem godine! Trebalo bi da voziš tamo“, poručio je Filipe Masa, Verstapenu koji pokušava da se iskupi zato što je pored Mase uvredio i celu brazilsku naciju.

Ostali sportovi 19.04.2017 | 14:45
Masa uzvraća Verstapenu, koji se grdno izvinjava zbog vrijeđanja Brazilaca!
Maks Verstapen je u izjavi na VN Bahreina reagovao nezrelo kada se zbog Filipe Mase, vozača Vilijams Mercedesa zamerio celoj brazilskoj naciji. On je bio jako ljut zato što mu je Brazilac upropastio pripremu za brzi krug u kvalifikacijama kada je sportskog suparnika u negativnom kontekstu poistovetio sa nacionalnom pripadnošću.

„Pa, on je Brazilac, tako da nemamo o čemu da diskutujemo“, reči su Holanđanina koje su izazvale lavinu negativnih komentara na njegov račun.

Sa svešću da je učinio nešto veoma loše, Verstapen je pokušao da ispravi prvobitnu, u afektu datu izjavu.

„Osećam da treba da razjasnim neke stvari, odnosno primedbe na moju izjavu datu nakon kvalifikacija. Kao strastveni trkač, bio sam veoma razočaran . Moja emotivna reakcija je izvučena iz konteksta. Nikako nisam hteo da uvredim narod Brazila, oni su uvek bili jako dobri prema meni. Oni su me uvek poštovali, i zato želim da moje izvinjenje čuju svi Brazilci“, rekao je pokajnički Verstapen, a koliko je cela stvar poslata predimenzionirana govori i izjava, odnosno savet koji je Filipe Masa poslao Holađaninu nešto pre njegovog izvinjnjenja.

„Nije znao o čemu on priča, jer nisam uradio ništa što bi njemu moglo da zasmeta. Možda je želeo da nađe razlog zašto ga je pobedio timski kolega? Bio mu je potreban neko koga bi okrivio. Onda sam mu rekao da se ista stvar se desila između Nika Hulkenberga i mene. Da li je tada video da se iko žalio“, zapitao se Filipe Masa, a onada je prešao na direktan obračun sa Verstapenom.

„Pazi šta pričaš, pošto te čeka i Velika nagrada Brazila krajem godine! Trebalo bi da voziš tamo. Zato baš pazi šta pričaš. Bez sumnje, Verstapen nije ni trebalo uopšte da pominje Brazilce, ako generalno ne zna o čemu priča", zaključio je pretećim tonom Filipe Masa.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar