SDS čestitao rođendan BN-u

Srpska demokratska stranka čestitala je 19. rođendan BN televiziji.

Republika Srpska 16.04.2017 | 14:07
SDS čestitao rođendan BN-u
''Poštovani, u ime Srpske demokratske stranke želim da Vam uputim najiskrenije čestitke povodom 19. rođendana BN televizije.

Vaša televizija je nastala i rasla zajedno sa Republikom Srpskom i danas predstavlja jedan od najznačajnih informativnih kanala komunikacije na medijskom nebu Republike Srpske.

Profesionalizam, izgrađena novinarska etika i odgovornost i kontinuirano izvještavanje u interesu javnosti osobine su koje krase Vašu televiziju, što predstavlja dokaz Vašeg devetnaestogodišnjeg trajanja ali i garant da će BN televizija još godinama trajati i biti iz svake naredne godine sve uspješnija.

Tokom svih ovih godina Vaš radni kolektiv je kroz odgovoran odnos prema javnosti stekao povjerenje naroda i zato ne čudi što je program BN televizije danas najgledaniji u Republici Srpskoj.

Zbog svega toga želim Vam da u godinama koje dolaze budete još uspješniji u poslovanju, još profesionalniji u radu i da Vaša televizija živi još mnogo godina.

Takođe želim da Vam povodom najznačajnijeg i najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa uputim čestitku uz tradicionalni pozdrav HRISTOS VASKRSE''.

S poštovanjem,
Vukota Govedarica, predsjednik Srpske demokratske stranke

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Goran

16.04.2017 16:38

Cestitku je uputio najposteniji politicar. Bez oraha u dzepovima, covjek bez podlosti. Mozda buduci Predsjednik Srpske! Zivio Vukota.

ODGOVORITE