Bombaš nad bombašima

SAD imaju ''Majku svih bombi'', Rusi posjeduju ''Oca svih bombi'', a u Republici Srpskoj vlada ''Bombaš'' svih ''Bombaša'' - Milorad Dodik.

Republika Srpska 14.04.2017 | 22:01
Bombaš nad bombašima
Šta je sve taj slagao, ne bi, kada bi se na kamaru sve te neistine stavile, ni stotinu ''Majki svih bombi'' i još stotinu ''Očeva svih bombi'' mogli tu količinu uništiti. I to da se odjednom detoniraju.

''Bombaš'' svih ''Bombaša'' trenutno je u ''Minskom polju'' sopstvene stranke, a nema dana da mu neko od njegovih ne postavi neku vrlo opasnu ''Nagaznu minu''.

Bilo da je riječ o blokadi “Alumine” (tri miliona gubitka dnevno), bilo da je riječ o neizboru Srđana Kondića za direktora Agencije za bankarstvo RS ili o Pobuni drvoprerađivača na Sokocu.

Oko ''Alumine'' se tuku dvije Dodikove struje, a prodao ga je njegov omiljeni ''utemeljitelj'' Don Vito.

Epilog ove tuče vrlo lako može da bude 1.400 radnika ''Alumine'' bez hljeba i još 2.000 komintenata, koji trenutno žive od te firme, bez posla. Preciznije - mrtav Zvornik.

Dodik ništa godinama nije preduzimao, iz ''Birča'' (kojem pripada “Alumina”), ukradeno je, prema riječima Zorana Tegeltije, milijardu maraka; Niko nije procesuiran, jer to Dodik nije dozvolio; Sada preostali interesi dolaze na naplatu. I to interesi koje je Dodik potakao.

Budimo realni: ''Pavgorda'' i akciju ''Dugovi UKIO'' je odobrio/inspirisao Dodik; Kada se Dodik uplašio mogućih posledica prevare, izmakao se, a ostavio ''Pavgorda'' da potone. ''Pavgord'' je u akciju, koju je Dodik odobrio, spiskao dobrih 20 miliona KM.

Kada je shvatio da ga je Dodik u zajedničkoj prevari izvarao, Gordan Pavlović, vlasnik firme ''Pavgord'', odlučio je da povuče sve za sobom. I ''Aluminu'' i Zvornik, ako treba.

Jadan li je taj Dodik gdje je doveo i Zvornik i ''Aluminu'' i njene radnike. A i sebe.

Ništa nije bolja ni druga strana, koja sada vodi ''Aluminu''. Pisao sam o tome već. I oni su Dodikova služinčad i oni izvlače velike pare, od kraja januara do početka marta pola miliona KM, ali problem je veliki kada se lakeji otvoreno potuku, a plaća Narod.

Poseban problem je što ''Bombaš'' sve slabije svojim ''bombama'' uspijeva sanirati brutalne obračune unutar SNSD-a, koji su svi, odreda, direktna posledica njegovih prljavih planova i još prljavijih poslova; Želje da se dočepa miliona, koje će njegovi podređeni izvući, a njemu donijeti u kešu.

Ukoliko računi ostanu blokirani, ''Alumina'' će izdahnuti, Zvornik biti satrven: Najveći krivac za to je Dodik, ostali su tek izvođači smrtonosnih radova.

Standardna postavka uništenja ovog entiteta.

Neka Dodik isplati ''Pavgorda'' iz svog džepa, jer bi konačno bio red da tikve, koje je sa njim sadio, puknu o njegovu, Dodikovu, glavu, a ne o narodnu.

Odvratno mi je bilo slušati nedavne Dodikove prijetnje da će na ''svaki novi Protest odgovoriti Kontramitingom''.

U utorak, 18.04. o.g., Tačno u Podne, ima odličnu priliku za to.

U Sokocu je Protest, jer je po Dodikovom nalogu za direktora ŠG ''Romanija'' postavljen Rajko Bulajić, Kriminalac. Dodik je imenovanje dogovorio sa Kriminalcem Mirkom Čolovićem.

Pobunio se narod, ali i dio SNSD-a, SDS, DNS - čitavo jedno poglavlje za Dodikovu ''Crnu knjigu'' nepodobnih sa kojima se Mafijaška frakcija te stranke, koju ''Bombaš'' predvodi, treba obračunati.

Na Sokocu se, u utorak, Tačno u Podne, ukoliko Bulajić ne bude ''poništen'', očekuje 100 -150 kamiona i oko dvije do dvije i po hiljade ljudi.

Izvanredna prilika za Kontramiting: Dodik, Čolović, Bulajić i Šljam koji ih podržava mogu doći na Traktorima. Da se zna ko je čiji.

Procjena MUP-a RS je da bezbjednosna situacija na Sokocu nije dobra, što daje još veću draž Dodikovom dolasku.

Nabrijani drvoprerađivači, Nabrijan i Dodik. Mogao bi i Mali Alek da pripomogne, preko Vaskršnjih praznika da ''pripusti'' svoje medije na Sokočane, Rogatičane, Paljane, Hanpjesačane… i sve one koji će u utorak Tačno u Podne blokirati magistralne puteve oko Sokoca, da bi odbrnili pravo na goli život, koji Dodik hoće da im oduzme sa Čolovićem i Bulajićem.

Ukoliko Dodik istraje na Bulajiću, u srijedu slijede još radikalnije mjere. Pa sve dan za danom…

Balvan Revolucija, stari srpski recept.

Silno ću biti razočaran ako Dodik ne održi Kontramiting - samo što je obećao da hoće, ispašće Šmizla. Da ne kažem nešto karakterno teže.

Nisam zaboravio ni neuspjeh sa Srđanom Kondićem - tu je Dodika ''pomeo'' Tegeltija. Toliko snažno da je Dodik taj događaj, u užem krugu, okarakterisao kao ''državni udar''. Hibridni Tegeltija u Obojenom ataku na Agenciju.

Kad smo već kod Agencije i prenosa njenih nadležnosti na državni nivo, uopšte nije jasno zašto se iko zbog toga buni. Šta će nam Agencija kada nemamo domaće Banke. Ovo što se zove domaćim Bankama su samo ''Bobar 2'' i ''Bobar 3''.

Uopšte nije pitanje da li će propasti, već da li će se to desiti sutra ili za par mjeseci! Sapunica bankarske propasti.

Važno je da IT usluge idu kao na vatru.

https://slobodanvaskovic.blogspot.ba

Komentari / 86

Ostavite komentar
Name

Milan

14.04.2017 20:17

Mile dodik je bombarder nije bombas

ODGOVORITE
Name

re Milan

14.04.2017 20:35

Dodik je TATA SVIH BOMBI

Name

Milorad Bilbija

14.04.2017 20:38

Ma šta vi znate, važno je da ga u svojim "kolumnama" redovno hvali njegov "prvi obavještajac" Predrag Ćeranić, tačnije, dekan Fakulteta bezbjednosnih nauka doc.dr Predrag Ćeranić!

Name

Ha

14.04.2017 20:43

Ma kakav bombas on je lupez nad lupezima, rodjenu majku bi preko vode zednu preveo.

Name

Kole

14.04.2017 20:57

Ma on je za vas gospodin predsednik!

Name

Bogdan

14.04.2017 21:18

Jednako koliko i Dudek, taj njegov "prvi obavještajac" Predrag Ćeranić, tačnije, dekan Fakulteta bezbjednosnih nauka doc.dr Predrag Ćeranić je još jedino ravan Dudeku po svojim bombaškim i poltronskim izjavama o Dudeku.

Name

Re. Kole

14.04.2017 21:39

Kole, koliko vidim po ovim komentarima,on je samo tvoj predsednik.

Name

Bl

14.04.2017 21:44

mars,sisajte ga dodiku

Name

Re BL

14.04.2017 23:12

Mora da si ga ti dobro posiso kad ga toliko volis, dudlaj ga i dalje.

Name

Cyprus

15.04.2017 04:26

A tek kad se utvrdi ko su prvavi vlasnici firme Gross doo iz Gradiske, koja je vlasnik rudnika olova i cinka Sase iz Srebrenice. Za 1/3 se zna, ostalo ce se saznati

Name

075

15.04.2017 07:43

Off topic ali molim admina da me " pusti " ! Malo ironije , " dobri su ": Dodik , Izetbegović , al kapone Čović , Radončić , Pavić etc. kakvi smo mi narod (i) u BiH ( RS,F.BiH i D.Brčko) kada smo dozvolili da nam najgori od najgorih " vladaju " !!?? P.S. Svima koji slave unaprijed želim sretan Uskrs i Vaskrs !!

Name

DEGOTHIA

15.04.2017 09:32

BRAVO GOSPODINE VASKOVIĆU I HVALA VAM NA ODLIČNOM USKRŠNJEM TEKSTU ZA PAMĆENJE. A BOMBAŠ JE DAVNO SVE REKAO ŠTO JE IMAO - ČEKA SE DA SE UGASI SVJETLO - PA ĆEBOVANJE

Name

re Milan

15.04.2017 14:36

AKO VASKOVIC KAZE DA JE DODIK MANIPULATOR SAMO OKRENI NAOPAKO-DOBICE PARKINSONOVU BOLEST GLEDAJUCI CARA DODIKA KAKO DVIJE DECENIJE NAROD DAJE GLASOVE MILORADU-BOG JE

Name

Робин Худ

15.04.2017 15:32

Желим зворничанима, искрено и од срца да пропадне алумина. Гласали су за дебелог криминалца, који ради против њих, који отима људима земљиште испред зграде, који на сваки могући начин уништава Зворник. Зворник је постао једна обична селендра од када га води дебели и његови неписмено-ретардирани полтрони. Ова структура око Дебелог у Зворнику је гробар зворничке привреде.

Name

uh

15.04.2017 16:05

Muka mu je para ponestaje a kredita nema.

Name

RE Robih Hud

16.04.2017 06:13

Komentar za cistu desetku. Cijela Alumina je dala glas SNSD-u. Uostalom vecina njih tu je i primljena po partiskoj liniji. Mada je apsurdno, ali i ja im zelim totalnu propast. Valjda ce samo tako radnici Alumine progledati i dici glas protiv dusmana koji je svjesno unistavaju da bi je privatizovali. A cije je Komunalno preduzece.

Name

laki

17.04.2017 14:16

On je predsjednik jer boljeg nemamo.Ivanić je doveo od sebe lošijeg Borenovića da bih i dalje bio glavni,Bosić je doveo Govedaricu da bi i dalje bio glavni.Ostali su poltroni i poslušnici.Nema mladih a i ono što ih ima bolje da ih nema.Jedini motiv i pokretačka energija mladih u svim strankama je političko zapošljavanje.Mladi ne kritikuju(propalo školstvo,zapošljavanje bez konkursa)već hvale vlast,tj svako svoju stranku.

Name

dnk

17.04.2017 14:43

DODIK JE OBIČNA LOPOVČINA!

Name

NOVOMATIC ADMIRAL I AUSTRISKA MAFIJA

14.04.2017 20:20

Dodik je kriminalac seoskog tipa koji je kroz politiku upoznao prave krimose pa se umislio! Da bi se riješili budale mora se pokrenuti istraga u firmama NOVO RS doo i RSA GAMING Doo! Dodik i Vladimir Delić(UNIBROS STEEL KIPAR) su sa NOVOMATICOM registrovali dva fantoma za pranje novca NOVO RS doo i RSA GAMING Doo a u igri je i ARI LIVNE i MARTIN ŠLAF! Ova dva fantoma su novac prali preko Bobar Banke! Kad se već vodi istraga protiv Bobar Banke treba istragom obuhvatiti i račune Novo RS doo i RSA GAMING Doo,koliko su novca položili a koliko su prijavili prometa i kuda je novac išao dalje! Novac se u Banjaluku donosi u gepecima i polaže se na račune kao promet!

ODGOVORITE
Name

brat Đuro

15.04.2017 06:22

Ovo će uraditi D. Čavić sa svojim pulenom Vojinom Mijatovićem. Možda pripomognu M. Ivanić i B. Borenović. Jedina dva veća bijednika od Milorada Dodika su Dragan Čavić i Mladen Ivanić. Ali srbima treba vijek da shvate očigledno. Pardon, većini srba. Neko to shvati odmah ali šta vrijedi. Demokratija je većina se pita.

Name

Dokazi

15.04.2017 11:18

Ima još afera čistih za hapšenja i procesuiranje, ali naše sudstvo po političkom diktatu ništa ne dira. Najžalosnije je da OHR i medjunarodna zajednica podržavaju sve okrećući glavu na drugu stranu. Političko-bankarsko-tajkunska mafija na djelu!!!

Name

racic

17.04.2017 09:16

Ma kakva "medjunarodna" zajednica, pa njima potpuno odgovara ovakva situacija ovde. Pa od devedesetih su ovde zbog toga, ovo je ocekivan i prizeljkivan rezultat upravo angazmana "medjunarodne " zajednice. Agenti "medjunarodne" zajednice od devedesetih sve afere imaju crno na bijelo snimljene i ta arhiva im danas jako dobro sluzi. Nazalost dolazimo, u ekonomskom smislu, do kraja jedne juznoslovenske price, za prodaju je ostala samo zemlja. U danasnjem vremenu informacije i dogadjaji se krecu malo vecom brzinom nego u proslim slicnim vremenima, to bi moglo imati i pozitivnog efekta, ako uspijemo shvatiti sta se desava. Dolazi novo vrijeme. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

Name

Roman i ja

14.04.2017 20:21

Na taj protest, Milorad Dodik ne smije ni prismrditi.

ODGOVORITE
Name

Bombas

14.04.2017 20:24

Lol

ODGOVORITE
Name

Prointer

14.04.2017 20:57

Ali zato Prointer nastavlja da mlati milione KM na IT poslovima sa drzavnim preduzecima, fondovima , elektroprivredom...kolika pljacka je na snazi postalo je jasno i direktorima ovih preduzeca i fondova pa na sve nacine traze da se tenderi zaustave...panika jer ce neko morati u zatvor a Baja i sin Igor koji odmara u Dubajiu ovih dana sigurno nece.

Name

Rika

14.04.2017 23:16

Planet soft najveci pljackas preduzeca!!!

Name

Gojko

15.04.2017 06:14

A jesi više dosadan sa prointerom, imaš li ti ženu, ili djevojku, ili bar tv? Opusti se malo, bilmezu

Name

Mrcevci

15.04.2017 08:03

Gojko upisi srednju dok ti Mile Jos moze srediti da ne moras uciti.

Name

Торбица

15.04.2017 08:35

Гојко, да ти није право име Игор, кад толико браниш Проинтер? Имаш 23 милиона конвертибилних разлога за то, и то само у овој години.

Name

Tuzilac

14.04.2017 20:31

Istragu o Biracu vec cetiri godine vodi Specijalno tuzilastvo RS i jos nista. Izgleda da "niko nije kriv". Sto onda prigovaramo BiH tuzilastvu sto jos nije donijelo odluku o Dudakovicu. Kad neces onda ne ide pa ne ide.

ODGOVORITE
Name

Re

14.04.2017 21:48

Ovo drzavno i Kanton Sarajevo bar nesto rade. Jest da su ko puzevi spori ali ipak rade. U Rs kadija tuzi kadija sudi. Zar jos neko vjeruje sudstvu i policiji Rs. Pffff

Name

Tuzilac

15.04.2017 05:15

Sva tuzilastva u BiH su rak rana borbe protiv kriminala jer su pod politickom i kriminalnom kontrolom i treba im reforma idmah. Poneka lasta nije proljece i te pojedince koji su dobri treba u reformi zadrzati a vecinu razrijesiti i zabraniti da uđu u drzavne institucije. Promijeniti i lose zakone koji im daju moc bez odgovornosti za nerad, nestrucnost i lopovluk kojim se bave. Ni sudovi nisu mnogo bolji a glavni problem je privatizovano, korumpirano, nekompetentno i otuđeno Visoko sudsko i tuzilacko vijece koje takve ljude imenuje. Riba od glave smrdi.

Name

Rodjo

14.04.2017 20:38

Skidamo Bulajića, Ciletov kadar će da sjede u fotelju!!! Neka dođe da nas spriječi!

ODGOVORITE
Name

Mili

15.04.2017 08:26

E jadnici moji,hocete da raditw sta hocete pa vam ne odg Bulajic.Hoce Drkelja i njegovi pajtosi da tovare i prave svoje dispozicoje kako oni hoce,i to za dzabe naravno. A ljudi koji imaju po 100 000km uplacene gradje nemaju sta da na tovare.Toliko o postenju

Name

Kapetan

14.04.2017 20:43

Bolji od Boska Buhe i Sirogojna.

ODGOVORITE
Name

Rodjo 2

14.04.2017 21:16

Bulajić je veliko g... Bajino.Proci neće ni sa hiljadu baja i bajica.Dosta je bilo,dosta.

Name

ЛОЛА С РАВНЕ РОМАНИЈЕ

14.04.2017 21:06

ЧЕКАМО ТЕ МИЛОРАДЕ ДА ОБЈАСНИШ СОКОЧАНИМА ШТА СИ ТО УРАДИО НА РОМАНИЈИ У ПРЕТХОДНИХ 15 ГОДИНА ДИКТАТУРЕ!

ODGOVORITE
Name

re

14.04.2017 21:26

Jeo tuljumbe u slasticarnici ......! Jedino mjesto u EX YU gdje nije mogla opstati. ju po. Svaka cast Romanincima!!

Name

Posmatrac

14.04.2017 21:17

Posladnji cin Bajine vladavine potpuno urusavanje RS zbog cega je i doveden na vlast tenkovima SFORa on je to odlicno odradio .Jos samo da se narod podijeli i pocne unutar srpski sukob i Baja je svoj dio posla odradio.Da rezimiramo prvo je se posro na instituciju predsjednika RS,pa je prodo Jasenovacku gradju ustasama,urusio banke RS,zaduzio nas kao da smo Amerika i ovaj poslednji cin bratoubilacki rat srba radnika na ivici egzistencije i njegovih srba kriminalaca koji ce poceti na Romaniji.

ODGOVORITE
Name

xyz

14.04.2017 21:28

Mora se priznati da je odlično odradio posao...

Name

xxxxx

15.04.2017 00:26

Izdržacemo mi Srbi, Baja ce u proslost, samo HRABRO!

Name

VRS

15.04.2017 05:08

Bravo "posmatrac" na komentaru, sve si u pravu 100% , samo mi nije jasno da moze jos manipulisati sa ljudima nekom ljaganakom pricom o ugrozenosti RS, a on je unisti brate ekonomski privredno da je doveo do bankrota, sve je u bajinim rukama, sudstvo, policija, institucije , pa to treba da vidi prosjecan covjek i da se krije iza toga, i dobija izbore na laznom patriotizmu , prvo i osnovno nije u ratu u VRS e proveo ni dana, unistio i opljckao sve sto se moze opljckati, samo neka mi neko navede jednu firmu u RS koja radi pozitivno... sta je to dali je to neki "novi patriotizam" ili... Sto ga prije "otjeramo" gdje mu je i mjesto to bolje po nasu dijecu !!! u protivnom osta nam ljustura od RS... a bojim se da vec nike kasno !!!

Name

racic

17.04.2017 10:40

Mi smo kao narod jako naivni, to je tacno, cesto radimo stvari koje su obrnuto proporcionalne zdravoj pameti i bilo kakvoj logici, ali mislim (i iskreno se nadam) da nismo toliko izgubili inteligenciju i osjecaj za ispravno u kriticnim situacijama, pa da krenemo u tu pricu Srbe na Srbe ? Doduse citava ova bivsa Jugoslavija jeste upravo ta prica, ali nadam se da smo je dovoljno svjesni da je ne ponovimo ? Ako ni zbog cega drugoga onda bar zbog relativno kratkog vremenskog perioda u kome smo mogli zaboraviti ? Mi moramo sacuvati zdrav razum. Dolazi novo vrijeme. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

Name

Pera

14.04.2017 21:22

Pol Tibets

ODGOVORITE
Name

Stana

15.04.2017 06:11

Nema firme u RS, koja je opljackana a da on nije kumovao tome."Krajina Borac" i tu je omogucio Malbasicu da na nezakonit nacin dode do najatraktivnijeg poslovnog prostora u RS.A i sama privatizacija je najsmisljenija pljacka stoljeca, tako da sam se ja nasla izmedu dvije mafijaske struje, onih koji su, kao "po zakonu"dosli do tih prostora, i Dodinih koji su nesto pokusali oteti i za sebe!

Name

Patriota

14.04.2017 21:27

A vole ovi novinari da pumpaju narod!!!

ODGOVORITE
Name

Rajko

14.04.2017 21:34

Sta pumpaju,pa sve je tako,sav narod zna da je Dodik lopov,samo jedni od toga imaju sitnu korist a drugi ne! Sve je tako!

Name

Nikola

14.04.2017 21:31

E kad vam je Mladen Bosic rekao da je Dodik najvece zlo vi ste se smijali i zvali ga smotom,a kako vrijeme odmice i sami vidite da je Bosic prvi koji je pruzio prst i rekao da je to najveci lopov i unistitelj Republike Srpske! Narod se budi,dosta je bilo!

ODGOVORITE
Name

Nina

14.04.2017 22:23

Svi na noge izbacite te lopove na ulicu.Oni su zlo ali prvo poreklo imovine da se ispita pa dati narodu da im sudi.ljudi umiremo od gladi osvestite se dokle vise?

Name

Upropastitelj

14.04.2017 21:56

Ovi iz NATO kad videse da nam nista ni bombama ne mogu stavise njega na vlast.

ODGOVORITE
Name

Huki

15.04.2017 06:41

Ni oluja nije vise otjerala srba koliko je Mile i njegovi poltroni.

Name

Lemi

14.04.2017 22:04

Gdje me sad napadate kad ekonomski najbolje stojimo u Evropi???

ODGOVORITE
Name

Please

14.04.2017 22:16

Pustite vise Dodika, ne branim ga, ali Republika Srpska trenutno ima vece neprijatelje, kao sto je Bakir Izetbegovic, pisite malo o njemu i njegovoj bratiji!

ODGOVORITE
Name

Hm

14.04.2017 23:14

Ni blizu.

Name

Brale

15.04.2017 00:37

Bakir i njegovi su mala maca za zlo zvano SNSD-DNS-SP SRPSKE CE BITI DOK JE SRPSKOG NARODA NA NJENOM TLU!

Name

Ja ti kazem

15.04.2017 05:11

Grijesis!!! Ovaj je vece zlo po RS nego Bakir.

Name

AH

15.04.2017 20:07

Ma kakav Dodik ljudi, Bakir ako mu se pusti unistice RS, onda vam dzaba sve.

Name

baka

14.04.2017 23:12

Budalasa treba na mjesto za budale,pa neka se tamo keseri do mile volje.Dosta ga je vise,definitivno DOSTA/

ODGOVORITE
Name

yugosloven

14.04.2017 23:51

OVO JOSIP BROZ TITO NIKADA NIJE URADIO

ODGOVORITE
Name

xxxxxxx

15.04.2017 00:24

Pozdrav iz Bratunca, jedinog grada u Srpskoj gdje Baja nije drzao predizborni miting u prosloj kampanji. ISTRAJTE BRACO SOKOCANI, vrijeme je da Baja ode u proslost!!!

ODGOVORITE
Name

Cuka

15.04.2017 04:21

Mile je pravi vizionar bez vizije zivota.

ODGOVORITE
Name

15.04.2017 04:48

Njegov mozak je tesko razmjeti postavlja covjeka kojeg je oredhodno smijenio zbig kriminala i koruocije i sad ga vraca identican slucaj kao sa Mirkom Staneticem bas identica situacije.

ODGOVORITE
Name

drvopreradjivac

15.04.2017 05:51

I juce su Colovic i Bulajic sakupljali pare po Mokrom i Sokolcu. Jos im je trebalo 1ooooo,ookm.

ODGOVORITE
Name

Ravna Romanija

15.04.2017 13:49

Živio pošteni i prepošteni Cicko Bjelica. Sada će otvoriti i Univerzitet na Sokocu. Šta ćeš pošteno čovjek radi i zaradi.

Name

Utemeljivac

15.04.2017 05:57

U utorak cijeli istok na noge ustaje. U Sokolcu drvopreradjivaci uz podrsku gradjana,u Milicima nezadovoljni radnici rudnika Boksita,u Zvorniku 1300 radnika Alumine i gradjana Zvornika.

ODGOVORITE
Name

bogdan

15.04.2017 06:05

Sta ceka Istocno Sarajevo. Dijele cenar javne bezbjednosti na Pale i Lukavicu,gase pojedine opstine clanice grada,nema bolnice,univerzitet grca u finansijskim problemima. Unistavaju grad Istocno Sarajevo.Nema puta od Zvornika do Sarajeva.

ODGOVORITE
Name

svjedok

15.04.2017 06:18

Za sta sluzi kancelarija SNSD u Sokocu u kasnim vacernjim casovima.

ODGOVORITE
Name

marko

15.04.2017 06:35

lopov nad LOPOVIMA

ODGOVORITE
Name

mister x

15.04.2017 07:15

Kako je moguce da jedan takav gigant kao Glinica mogla sebi da dozvoli toliki javasluk.Sad se izgleda odmotava klupko od ranije,Jefto Subotic je namirivao dugove preko vlade u Beogradu/za uslugu ce p0kloniit Podrinje i Zvornik bez borbe rs/tj otrgnuo ga od BiH i kad je to uradio dobio je nagradu za najboljeg menadzera exs Yug,.Sve ostalo je istorija,Sto se mene tice zelim svim srcem da ta kompanije ode u boziju mater i da nestane za sva vremena ,jer oni koji su je stvorili i napravili ne zive vise tamo.

ODGOVORITE
Name

Micko

15.04.2017 07:22

ovaj kompletan idiot nas je doveo u situaciju da smo zedni gladni bez para a on na sve to dize kredite svakodnevno od kojih mi nemamo ama bas nista.Obicno kad domacin u kuci dize kredit obraduju se deca zena malo se jedno vriheme bolje zivi al ovaj kreten kad ih dize nama nista bolje.Zato ovo treba gvozdenom metlom pomesti.Od zaseoka preko mjesne zajednice opstine grada pa do vlade.Istjerati ove pacovcine lopovske iz jazbine pohapsiti i suditi.Svaka vlast krade i otima,ali u svakoj ima i postenih mada kod ovih crvenih sve go slajm ljiga hulja i podlac,tako da ih sve treba odreda pohapsiti..

ODGOVORITE
Name

Viking

15.04.2017 07:37

Govno nad govnima

ODGOVORITE
Name

Milenko

15.04.2017 08:01

Pokvaren ko niko.Najveci hulja i podlac.

ODGOVORITE
Name

Milan

15.04.2017 08:17

Dobar je bio mile dodik,samo se malo pogubio,izgubio je kontrolu,neka nas bombarduje lazima i nek je najveci lopov,samo je trebao narodu dati da zivi,da nebudemo gladni,i da nas nemaltretira poskupljenima,jer sve ide u propast

ODGOVORITE
Name

RUGIP

15.04.2017 08:33

Ima još crnjih u Geoupravi-z.k. mafija, deura, ćana, stanko, danica, guz...

ODGOVORITE
Name

Milovan

15.04.2017 08:59

Bio je dobar dok je bilo para od Telekoma,a sad nema šta da se proda.Seljacina je paradirao sa tudjim parama,ništa svoje nema,ništa nije zaradjeno sve sad samo krediti.Da bi bio još na vlasti dižu se krediti do besvesti,prodaju se obveznice ,zaduzuju se unuci samo da se vlada još koju godinu.Ali ja znam kako prolaze Srpski nedokazni vladari i ovaj će tako.Razmislite vi iz opozicije šta znaci njegovo" i mi ćemo miting kad i oni iz opozicije" i ne dozvoliti bitangi da Srbe nahuska protiv Srba.To bi bio kraj ove Republike Srpske.Ne sumnjam da će mu opet pomoći i Bakir u tome.

ODGOVORITE
Name

Bajke

15.04.2017 16:43

E Vaskovicu nije ti ni Vukanovic ravan.

ODGOVORITE
Name

Čuda

15.04.2017 18:28

Jeste ravan mu je samo kada treba Srbe na Srbe okretati. Stranci sada njih finansiraju da uruše jedan sistem.

Name

Pravoslavac

15.04.2017 19:47

Mile Dodik najbolji politicar u Srpskoj,covjek ima djela a sta imaju drugi,vidjeli smo druge bili su na vlasti i bili su duplo gori,kod Dodika je sve redovno a kod njih je sve kasnilo

ODGOVORITE
Name

Kakav paradoks..

16.04.2017 07:54

Ima djela ima, vidi se. Obogatio se služeći narodu, a isti taj narod ofukari i osiromaši, zapade u bijedu i beznađe.

Name

Milan

15.04.2017 20:55

Mile dodika za kralja postaviti,gospodara zivota i smrti,bicemo njegovi robovi i sluge,do kraja zivota,a on nek se prezderava janjetine i prasetine pa nek opet zaglavi u bolnicu ,kazu prezdero se ,zabolio ga zeludac,a sirotinja nek gladuje

ODGOVORITE
Name

Pogled

16.04.2017 04:35

Jos je onih mnogo koji sljepo podrzavaju Dodija.I odgovara im ovakvo stanje u Entitetu.Najvise Banjalucana.

ODGOVORITE
Name

racic

17.04.2017 11:09

Ja volim svoju Republiku Srpsku, volim je citavu i necu da je dijelim na istocnu i zapadnu . Volim sve ljude u njoj koji su sposobni voljeti. Od Trebinja, Bilece, preko Srebrenice, Bijeljine, Bosanskog Novog, pa do Mrkonjic Grada i Sipova. Postujem sve njene stanovnike koji pokusavaju posteno raditi i zivjeti. Ja sam Banjalucanin i pravo da vam kazem citava moja sira porodica jedva krpi kraj sa krajem. Dolazi novo vrijeme. Vrijeme u kome se smijemo dijeliti samo na ljude i neljude. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

Name

44

16.04.2017 08:18

Zlo.

ODGOVORITE
Name

Milorad

16.04.2017 19:20

Ovo je IDIOT nad IDIOTIMA! Nesto jos nevidjeno na kugli zemaljskoj. Mozda ce mu Vucic biti.dobra konkurencija ali ga u primitivizmu ne moze stici nikako!

ODGOVORITE
Name

racic

17.04.2017 10:53

Kao sto rece narodna pjesma, Sinova Manjace : "U mom selu ima jedan Rade danju spava a po noci krade . Ali selo voli Radu sve na svoju stetu Neka Rade od nas krade sramota po svjetu. Ne da selo da mu ode Rade jer se ne zna ko sta ima dok se ne ukrade" Ojha :) Dolazi novo vrijeme. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

ODGOVORITE
Name

Bileca

17.04.2017 11:50

Vladavina stranke je jedna od najvecih posasti koja moze zadesiti neko drustvo u ovom slucaju snsd-a koji je pustio pipke svuda, ali nazalost isti princip vlada i kod opozicije.

ODGOVORITE