Del Potro potvrdio učešće u Kvinsu

Huan Martin del Potro potvrdio je da će učestvovati na turniru u Kvinsu koji se igra od 19. do 25. juna na travnatoj podlozi.

Tenis 17.04.2017 | 14:15
Del Potro potvrdio učešće u Kvinsu
Argentinac se tako pridružio Endiju Mareju, Rafaelu Nadalu, Stanu Vavrinki, Niku Kirjosu, Milošu Raoniću i Grigoru Dimitrovu koji su već potvrdili učešće u zapadnom Londonu.

"Jako sam srećan što se vraćam na ovaj turnir. To je sjajan događaj i uvek je lepo igrati pred navijačima koji su bili uvek dobri prema meni. Nosim jako lepe uspomene iz Londona, jer sam stigao do polufinala Vimbldona, potom sam osvojio i bronzu na Olimpijskim igrama 2012, a prošle godine sam na Ostrvu igrao u Dejvis kupu i svi su bili zaista fini prema meni iako sam igrao protiv Endija Mareja. Želim da dam sve od sebe na travi u Kvinsu. Ako budem bio na visini zadatka, onda imam šanse da na ovoj podlozi ove godine napravim dobar rezultat", rekao je Del Potro.

Ovo će teniserima biti jedna od poslednjih generalnih proba igranja na travi pred treći grend slem turnir u sezoni - Vimbldon, koji se igra od 3. do 16. jula.

Nagradni fond turnira u Kvinsu iznosi 1.966.095 evra. Titulu brani Endi Marej.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar