Milijarder nudio milione za seks

Poznati australijski kockar Robert Kiprijani kome je zbog prevare sa osiguranjima zabranjen ulaz u kazina širom svijeta, optužio je kineskog milijardera Derila Kaca da je njegovoj supruzi ponudio skoro dva miliona australijskih dolara za godinu dana seksa.

  • Magazin
  • Zabava


Kiprijani je podnio tužbu u kojoj tvrdi da je oženjeni vlasnik hokejaškog klupa Deril Kac njegovoj ženi, brazilskoj glumici Grejs Santo ponudio 20.000 američkih dolara za seks, pri čemu je bliske susrete predvidio šest puta mjesečno, što znači da bi za godinu dana zaradila skoro milion i po evra.

Grejs, koja trenutno glumi u seriji „Jane The Virgin" prijavila je slučaj policiji u novembru 2015. godine tvrdeći da je odbila ponudu. U izjavi na 12 strana ona je rekla da je bila smještena u hotelu "Four Seasons Hualalai" i da je radila snimanje za magazin "Viva glam" kada je upoznala Kaca i njegovog rođaka Majkla Gelmona. Kac joj je prvo obećavao da će joj ubrzati karijeru posredstvom svojih veza, a onda ju je pozvao u hotelski apartman kako bi pričali o „poslu" gdje joj je iznio nepristojnu ponudu.

"Govorim o milionima. Ovo će pomoći tvojoj porodici i tebi i rješiti vas muka", rekao joj je na šta ga je glumica upitala šta treba da uradi zauzvrat – "Tražim društvo i seks"

Kiprijani u tužbi tvrdi da je biznismen vrijedan 3,5 milijardi dolara nakon prve ponude na Havajima više puta pokušavao da se približi njegovoj supruzi, pa je tako jednom privatnim avionom iz Los Anđelesa došao u London da je vidi.

Iz tima Derila Kaca navode da su Kiprijanijeve optužbe „lažne, zlonamjerne i potpuno neosnovane", a Kiprijanija su nazvali "osuđenim prevarantom koji više od godinu dana ugrožava Kaca i njegovu porodicu".

(BN)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

NO NAME

13.04.2017 09:50

SANJA, NE LAZI NAROD. :D

Tetak Mata

13.04.2017 10:33

Vala i tata bi sine da ima para za to planinarenje.

Onako

13.04.2017 10:59

Da ti je ponudio ti bi i prihvatila. Ne laži sebe i narod oko sebe.

Ona bi

13.04.2017 20:00

I za 20 dolara. Maltene citava nacija zivi od seksa i turista. Izuzetak su oni u dzunglama.

Ehe ja

13.04.2017 22:42

Ja joj nebi ni naplatio

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.