Nik Kirjos ne igra na Mastersu u Monte Karlu!

Posle Rodžera Federera i Gaela Monfisa, i Nik Kirjos je odlučio da ne igra na turniru u Monte Karlu koji počinje 17. aprila.

Tenis 13.04.2017 | 13:45
Nik Kirjos ne igra na Mastersu u Monte Karlu!
Zbog povrede, ali i emotivnog pražnjenja koje je doživeo u Brizbejnu u četvrtfinalu Dejvis kupa, kada je sa dve pobede, nad Džekom Sokom i Džonom Iznerom, odveo Australiju u polufinale, Nik Kirjos je odlučio da preskoči turnir u Monte Karlu i da mu prvo takmičenje na šljaci bude u Eštorilu, koji počinje 1. maja.

- Povredio sam se u Brizbejnu, ali su fizioterapeuti uspeli da mi pomognu i da osposobe moje telo da mogu da igram. Dosta vodim računa o svoj zdravlju. Ali treba mi odmor. Emotivno sam se ispraznio posle pobede nad Amerikancima. Radujem se sezoni na šljaci jer sam prošle godine igrai baš dobro na ovoj podlozi - obrazložio je odluku Nik Kirjos.

Na turniru u Monte Karlu učestvovaće dvojica srpskih tenisera u glavnom žrebu singla - Novak Đoković i Viktor Troicki, dok će kroz kvalifikacije do glavnog žreba pokušati da dođe Dušan Lajović.

Nenad Zimonjić je planirao sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim da igra u dublu, ali će tek u subotu saznati da li će moći da igraju glavnom žrebu.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar