Srbin iz Švajcarske poveo druga Španca da uživo vidi Novaka Đokovića!

Imali su podršku izabranici Končite Martinez u dvorani "Aleksandar Nikolić", ali. . . Gosti iz Španije priznaju da su uživali u Beogradu i da su jurili da se fotografišu sa Novakom Đokovićem na četvrtfinalu Dejvis kupa u kojem je Srbija ubedljivo nadigrala "crvenu furiju".

Tenis 13.04.2017 | 13:15
Srbin iz Švajcarske poveo druga Španca da uživo vidi Novaka Đokovića!
Navijači španske Dejvis kup reprezentacije Beograd nisu napustili sa osmehom na licu zbog poraza svojih tenisera, ali svi su oduševljeni gostoprimstvom našeg naroda. Jedan od „gostiju“ je i Radiša Bošković (na fotografiji desno), koji je zajedno sa prijateljem iz Španije pratio teniski spektakl u hali “Aleksandar Nikolić”.

- Živim u Švajcarskoj, moj prijatelj u Španiji, pa smo se dogovorili da dođemo. Volimo tenis, posebno Noleta, pa nam je bilo drago što smo prisustvovali ovom spektaklu. Svako je navijao za svoju reprezentaciju, a na kraju sam ja imao više razloga za radost - rekao je Bošković za Blicsport.

On je istakao da je njegov prijatelj oduševljen atmosferom u Beogradu.

- Bio je to pravi karneval. Svidelo mu se to što su ljudi ljubazni, nasmejani. Svideli su mu se bubnjevi i kako su naši navijači navijali za tim. Stvarno je bilo sve super.

Iz Beograda će poneti posebnu uspomenu.

- Uspeli smo da se fotografišemo sa Novakom u Skadarliji. Momci su slavili, a mi smo uspeli da uđemo na fotografiju. Nismo mogli da poželimo bolji suvenir iz Srbije - rekao je za kraj Bošković.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar