Uspjela da sačuva osmijeh

Glumica Dubravka Mijatović dugo se nakon smrti Marinka Madžgalja, bivšeg supruga i oca njene ćerkice, nije pojavljivala u javnosti.

  • Magazin
  • Zabava


Poslije dugog i mučnog perioda, ona je odlučila da krene dalje, a svu snagu i energiju je usmjerila na posao.

Glumica kaže da je zbog svih loših stvari koje nas okružuju izgradila svoje sklonište, što joj pomaže da sačuva snagu i troši je na drage ljude.

- Nisam preumorna, jer radim posao koji volim i živim u nekom svom mikrosvjetu koji sam morala da napravim da bih sačuvala osmjeh na licu. Kada sam u njemu, nisam preumorna. Preumorna sam kad izađem iz njega i kada pogledam oko nas, tako da ne izlazim često. Tako sam morala svih ovih godina da bih ostala normalna - rekla je Dubravka u emisiji „150 minuta” i objasnila da ne uključuje televizor, a sebe ne gleda u reprizama serija „Srećni ljudi” i „Bolji život”.

- Nažalost, ne gledam sebe. Ne uključujem TV, to je ta priča o mikrosvjetu. Da bih sačuvala sebe, ne gledam TV, tako da ne znam šta se prikazuje, ali vidim po ljudima da i dalje gledaju i vole te serije. Meni je žao što se ne snima malo više, da ne moraju toliko da se repriziraju te stare epizode – zaključuje Dubravka, koja je otkrila da joj je Milena Dravić bila veliki oslonac na početku karijere.

- Sa Milenom sam snimila svoj prvi film. Sjećam se da je bila baš blagonaklona prema nama i bila mi je velika podrška. Ponašala se tako da nama nikada ne bude glupo što ne znamo ništa. Mi se, nažalost, poslije tog filma nikada nismo srele na nekom projektu, ali mnogo nam je pomogla da zavolimo glumu. Jednom sam, valjda nepromišljeno, rekla da bih pobjegla od glume da nije bilo Milene, ali je istina da bih nastavila u svakom slučaju - ispričala je Dubravka.

- Bitno mi je da posao radim dostojanstveno i ne prodajem se nikome na svake dvije godine. Drugo, moja generacija je studirala da bi dobila diplomu, nismo ih kupovali, ali to su sad davno prevaziđena vremena - rekla je glumica.

Dubravka retko daje intervjue i još rjeđe gostuje na televiziji.

- Ja sam počela sa velikim serijama koje su svi gledali. Razmišljala sam, kad sam već svakodnevno u domovima ljudi, ne moram još i da gostujem na televiziji, ali to je bolji ideal nego da je obratno - rekla je ona.

(Alo)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

rumunija

09.04.2017 07:33

Cast lijepoj I normalnoj glumici!

Dragan

09.04.2017 09:14

Ma, da! Bivše su poznate po tome da žale više od svih ostalih.

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.