DK - Končita: Troicki je naša šansa za poene!

Selektor Dejvis kup tima Španije Končita Martines istakla je Viktora Troickog kao najslabiju kariku u redovima Srbije.  Martinez: Imamo već dva boda protiv Troickog. . . ! Dejvis kup tim Španije imaće težak zadatak protiv selekcije Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa u Beogradu, ali gosti veruju da mogu do pozitivnog rezultata.

Tenis 06.04.2017 | 20:45
DK - Končita: Troicki je naša šansa za poene!
Selektor "crvene furije" Končita Martinez rekla je da veruje u svoj tim, uprkos tome što u njemu neće biti najboljeg igrača Rafaela Nadala.

"Nedostaju nam pojedini igrači, ali to ne mora ništa da znači. Imamo istu taktiku za svaki meč, imamo dobar tim, dvojicu igrača među 25 najboljih na svetu, i ako budemo igrali na najvišem nivou nadam se pobedi", izjavila je Končita Martinez.

Ona je dodala da su im posebno otežani uslovi.

"Svesni smo protiv kakvih igrača igramo, da ovo nije naš najjači sastav, a i podloga koju je domaćin odabrao je najteža za nas", poručila je selektor Španije.

Martinez priznaje da će biti jako teško pobediti Novaka Đokovića, i to pred domaćom publikom, ali priliku svog tima vidi protiv Viktora Troickog.

"Na papiru deluje kao da imamo već dva boda protiv Troickog. Ali videćemo kako će to biti na terenu. I dubl je veoma bitan, borićemo se. Bićemo fokusirani na svaki poen u svakom meču".

I španski teniseri svesni su da da ih očekuje teška borba u naredna tri dana.

"Očekujem težak i neizvestan meč u petak, jer imam velikog protivnika. To je veliki izazov za mene ali imam svoje šanse. Igramo na podlozi koja mi nije omiljena", rekao je Albert Ramos Vinjolas, koji će otvoriti meč Srbije i Španije u petak protiv Novaka Đokovića.

Pablo Karenjo Busta, koji će prvo odmeriti snage sa Troickim, veruje u svoj tim.

"Biće vrlo, vrlo teško, a naročito jer Srbija ima Novaka u timu. Ipak, mi imamo svoje šanse, a i videćemo u kakvom je on stanju. Moramo da da odigramo najbolje što možemo, a ako to uradimo verujem da možemo da izborimo polufinale, iako ćemo nastupati u izmenjenom sastavu", rekao je prvi igrač španskog tima u Beogradu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar