Bogdan: Španci su loše preveli! Neko hoće da me svađa sa Novakom!

Nekadašnji selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović tvrdi da je španski list “As” pogrešno preneo njegove reči o Novakovoj ishrani.

Tenis 06.04.2017 | 21:40
Bogdan: Španci su loše preveli! Neko hoće da me svađa sa Novakom!
On ističe da je sve napisano negativnom kontekstu i napomenuo da nema nameru da se bavi ishranom Novaka Đokovića, već mu želi da se vrati starim navikama i uspesima.

"Sve je izvedeno iz konteksta, ne želim da se bavim ishranom Novaka, želim mu sve najbolje i da se vrati starim rutinama. Govoriti o konfliktnim stvarima i da li Đoković jede ili ne jede meso baš pred meč sa Španijom nije moj manir. Nemam nameru da stvaram pritisak", rekao je Obradović Tanjugu.

Obradović je dodao da pojedinci pokušavaju da destabilizuju njegov odnos sa Đokovićem, ali i sa Teniskim savezom Srbije.

"Ne znam koliko Španci pričaju engleski jezik, ali sve vesti koje su prenešene su negativne", poručio je Obradović, koji je osvojio Dejvis kup sa reprezentacijom Srbije.

Kako je naveo, Srbiji pripada uloga favorita protiv Španije, posebno jer igra Novak Đoković.

"Kad smo domaćini moramo da se osećamo kao favoriti, ai ne smemo da se opustimo. Imamo Novaka, Troickog, Zimonjić je jedan od najboljih dubl igrača u istoriji, tim aposulutno spreman da pobedi svakog. Uz podršku publike u Beogradu imamo priliku da se revanširamo za poraz u Benidormu", zaključio je Obradović.

Meč Srbije i Španije u četvrtfinalu Dejvis kupa počinje sutra i traje do nedelje u dvorani Aleksandar Nikolić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar