Đoković sa mališanima: Sport znači zdravlje!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković družio se sa mališanima u dvorani "Aleksandar Nikolić" i održao čas tenisa.

Tenis 06.04.2017 | 08:15
Đoković sa mališanima: Sport znači zdravlje!
Novak je ujedno pozvao sve da podrže onlajn kampanju njegove Fondacije posvećenu značaju sporta, pod nazivom, Sport u jednoj reči – Sport In One Word..

"Sport nosi snažne emocije i doneo mi je mnogo radosti. Bavljenje sportom je usmerilo moj život, uticalo na izgradnju mog karaktera, tela i jačanje uma i duha. Kad bih morao da izaberem jednu reč kojom bih ga opisao ta reč bi bila zdravlje. Sport je veoma važan za razvoj dece i odraslih i ponosan sam što moja Fondacija aktivno radi na tome da se deci pruže jednaki uslovi za primenu regularnih fizičkih aktivnosti", rekao je Đoković.

Kampanja Sport u jednoj reči trajaće od 6. do 30. aprila, a potrebno je ličnim profilima na društvenim mrežama u formi fotografije ili video poruke podeliti šta za svakog predstavlja sport u jednoj reči, uz hešteg #SportIn1Word.

U duhu kampanje Novak Đoković fondacija će u narednom periodu otvoriti četiri igrališta u vrtićima širom Srbije – prvo u Srbobranu i Staroj Pazovi, a zatim u Gornjem Milanovcu i Novom Bečeju.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar