Video: Mirka Federer - žena koja mrzi Rodžerove rivale!

Mirka Vavrinec, udata Federer, bivša je švajcarska teniserka, koja se 2002. godine oprostila od tenisa zbog neprestane povrede stopala.

Tenis 02.04.2017 | 17:15
Video: Mirka Federer - žena koja mrzi Rodžerove rivale!
Međutim, malo ko zna Mirku po svojim uspesima na terenu, već je mnogo poznatija na tribinama kao glavna podrška svom suprugu Rodžeru Federeru.

Od 2009. godine su u braku, a prethodno su se devet godina zabavljali.

Ipak, Mirka ima i "lošiju" stranu, pa joj nije strano da vređa Rodžerove protivnike.

Poslednji u nizu ispada gospođe Federer dogodio se tokom polufinala Mastersa u Majamiju, u kojem je njen suprug savladao Australijanca Nika Kirjosa. Ona je, zajedno sa velikim brojem prisutnih na tribinama, zviždala Kirjosu kada je polomio reket.

Mirka, kao član štaba najboljeg tenisera svih vremena, kao njegova supruga, majka četvoro dece, nikako ne bi smela sebi da dopusti takvo sramno ponašanje. Da je gospođi Federer ovo prvi eksces, možda bi i bilo razumljivo, ali je 2014. godine na završnom turniru u Londonu, napravila novu "glupost", dobacivši Stanislasu Vavrinki da je "plačljivko".



Sudija Murije mu je tada rekao: "Nisam ništa čuo", a Vavrinka mu je odgovorio: "Isto ovo je radila i na Vimbldonu. Svaki puta kada sam na njenoj polovini ona vrisne pre mog servisa. To je neizdrživo".

Neprimereno za nekoga ko je veoma blizak Švajcarcu.

Mirka, koju svetski mediji opisuju kao ženu koja predstavlja "moć iza trona", aludirajući da je ona glavni razlog zašto je Federer tu gde je sad. Naravno, nije ona uvek ta koja se ponaša onako kako dolikuje.

Federer je poznat po "oštrim" rečima – podsećamo da je 2008. godine Đokovićevim roditeljima odbrusio da budu tihi, tokom meča u Monte Karlu.

Takođe, 2010. godine na Vimbldonu žalio se na Tonija Nadala, Rafinog trenera, optužujući ga da je svom pulenu davao određene signale iz boksa.



Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ilic Lj.

02.04.2017 16:04

Ah sta rec, za mene su kupljeni su i ne znaju bolje..... nije sva sreca u novcu!!!! novac je da se ne bi mislilo kalo platiti sve sto je potrebno na kraju 30_31_og mesecno! i udati se za bogatog ili ozeniti bogatu a mali je br.koji su sami iz svojo snagom i sposobnoscu stigli na vrhu necega u sui....

ODGOVORITE