Sramotna reakcija - Mirka zviždala Kirjosu!

"Zašto uvek ja?", pita se ponekad i Nik Kirjos, iako je često u centru pažnje zbog svog ekscentričkog, povremeno i bezobraznog ponašanja.

Tenis 02.04.2017 | 08:15
Sramotna reakcija - Mirka zviždala Kirjosu!
U petak uveče je poražen od Rodžera Federera u polufinalu Mastersa u Majamiju u tri taj-brejka, a ni ovaj put nije prošao bez zvižduka sa tribina.

Iako je sada publici dovoljno samo da ga vidi da mu zviždi, ovaj put nije bio toliko "bezobrazan", nije ni prvi ni poslednji igrač koji je slomio reket tokom meča, pa se može reći i da su gledaoci pomalo preterivali.

Međutim, teško je ignorisati reakciju supruge njegovog rivala Miroslave, koja mu je takođe zviždala jer je menjao razbijeni reket.

Bez obzira na to kakav je Kirjos i da li se on ponaša pristojno ili ne, reakcija Federerove supruge je za svaku osudu, pre svega što kao član tim jednog od najboljih igrača svih vremena ne sme sebi da dozvoli "spuštanje" na tako nizak nivo i iskazivanje nepoštovanje prema rivalu svog muža.

Ovo joj nije prvi sličan eksces, pre dve i po godine je uvredila Federerovog saigrača iz Dejvis kup tim Švajcarske Stanislasa Vavrinku, dobacivši mu iz publike da je "plačljivko".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar