Hamilton postaje zvijezda sedme umjetnosti?!

Tita je igrao Ričard Barton, a Luisa Hamiltona ne može da igra niko drugi do on sam…!

Ostali sportovi 02.04.2017 | 21:45
Hamilton postaje zvijezda sedme umjetnosti?!
Španska Marka prenosi da se sprema igrani film koji će se baviti sportskom karijerom  Luisa Hamiltona. O toj ideji se izjasnio i vozač Mercedes AMG Petronasa koji smatra da niko od glumaca nije dovoljno autentičan da bi mogao da dočara njegovu pojavu.

“Verovatno ću igrati samog sebe. Ja jednostavno nisam video filmskog  glumca koji liči na mene”, rekao je Luis Hamilton uz opasku da će scenario o njegovom životnom i sportskom putu obuhvatati privatan život u socijalnom kontekstu koji treba da pokaže kako se i iz skromnih uslova može stvoriti velika sportska karijera.

“Moja životna priča će biti ispričana. Videće se kroz koliko je iskušenja prolazila moja porodica. Znam da će tema biti veoma otrežnjujuća i inspirativna za ljude širom sveta, jer će se videti kroz šta sve čovek mora da prođe kako bi došao do pozicije dobrog i cenjenog sportskog automobiliste”, zaključio je Luis Hamilton, a prenosi Marka.

Na kraju, ostaje da konstatujemo da je zaista čudna konstatacija kojom britanski automobilista u stilu velike zvezde smatra da ne postoji taj glumac koji bi mogao da se uživi u njegov lik i delo. Ukoliko sagledamo realno da je ogroman broj svetski poznatih sportskih i istorijskih priča našlo glumce za svoje sage, onda je sasvim besmisleno da se pogodna ličnost ne može pronaći za jednog Luisa Hamiltona.

Jedno od novijih ostvarenja koje je obrađivalo sličnu tematiku je film “Raš” iz 2013. godine. U njemu je prikazano veliko rivalstvo Britanca, Džejmsa Hanta i AustrijancaNikija Laude. Pored toga, setimo se i antologijskog naslova "Beg u pobedu" iz 1981. godine. Kako ne zavoleti film u kom igraju takve fudbalske legende kao što su Pele, Bobi Mur i Osvaldo Ardiljes? Odatle pamtimo makazice Pelea, Ardiljesov dribling, i još mnogo toga uz glumačke veličine kao što su Maks fon Sidov,  Majkl Kejn i Silvester Stalone koji brani penal Nemcu!

Umesto zaključka, dodajmo samo konstataciju da je Tita mogao da igra Ričard Barton, a da za Luisa Hamiltona, eto nema filmski dovoljno jakog glumca. To je zaista čudno bez obzira što dolazi od Luisa Hamiltona.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar