Vrijedna donacija Bolnici u Prijedoru

Pedijatrija Opšte bolnice u Prijedoru obnovila je namještaj na svom odjeljenju, zahvaljujući donaciji Sberbank a. d Banjaluka.

Republika Srpska 28.03.2017 | 16:05
Vrijedna donacija Bolnici u Prijedoru
Načelnik pedijatrije dr Andrija Vukotić je u ime Opšte bolnice preuzeo donaciju, koju je uručio Predrag Turudija, rukovodilac filijale u Prijedoru.

Prilikom uručivanja namještaja, dr Andrija Vukotić je izrazio svoju zahvalnost "Sberbanci" koja, kako kaže, uvijek izlazi u susret i razumije potrebe Pedijatrijskog odjeljenja Opšte bolnice u Prijedoru.

„Namještaj koji je doniran djelimično je iskorišćen za opremanje Ultrazvučnog kabineta, Prijemne pedijatrijske ambulante, kao i za opremanje Dječijeg odjeljenja“, izjavio je dr Andrija Vukotić.

Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor Sberbanke a.d. Banjaluka istakao je da "Sberbank" uvek nastoji da pomogne opštinama širom Srpske.

„Veliko nam je zadovoljstvo što možemo ponovo da izađemo u susret pedijatriji Opšte bolnice u Prijedoru, jer time pomažemo najmlađima kojima je pomoć najpotrebnija. Za Sberbank a.d. Banjaluka je angažman na projektima društveno-odgovornog poslovanja proizvod našeg čvrstog uvjerenja da samo kroz podršku trajnim vrijednostima društva u kome radimo i živimo, možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas“, istakao je Turudija.

"Sberbank" u Banjaluci trudi se da u svakom trenutku stanovnicima lokalnih zajednica u kojima posluje da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove probleme koji zahtjevaju pomoć i hitne reakcije.

(BN televizija)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Drsgan

28.03.2017 17:52

Lijepo! Bravo za nešto pozitivno!

ODGOVORITE