Vujošević jeftiniji od Aleša Pipana?!

Duško Vujošević, kao selektor košarkaške reprezentacije BiH, godišnje će zarađivati između 40 i 50 hiljada evra.

Bosna i Hercegovina 28.03.2017 | 16:11
Vujošević jeftiniji od Aleša Pipana?!
Kako navodi "Glas Srpske" Vujošević je tražio manje od slovenačkog stručnjaka Aleša Pipana.

Sam Vujošević istakao je da se raduje radu u selekciji, koju je ranije vodio Damir Mulaomerović, između ostalog i zbog bogate košarkaške tradicije.

- Košarkaši BiH uvek su bili talentovani za ovaj sport. To je bila prva republika iz koje je neka ekipa sa prostora bivše Jugoslavije osvojila Kup šampiona - rekao je Vujošević medijima.

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana kao prvi zadatak ima uspešan prolazak u pretkvalifikacijama za Mundobasket u kojima će igrati protiv Švedske, Slovačke i Jermenije.

Vujošević je otkrio i da će, zbog zdravstvenog stanja, u narednom periodu živeti na relaciji Beograd - Herceg Novi - Sarajevo.

(Glas Srpske)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Znaci

28.03.2017 15:17

Trebace mu kandidat za zamjenika, po mogucnosti neko ko je navijac KK Partizana i ko je sanjo da zaigra nekad za klub. Ako i ne zna sve finte u kosarci dobro bi bilo da bar ima kakav skromniji helikopter da trenera moze da transportuje kuci s treninga. Ima jedan koji je idealan kandidat samo mu fali malo bolji helikopter a u kosarci zna sve od podmicivanja sudaca do premlacivanja protivnickih navijaca

ODGOVORITE