Morata prelomio - hoće u Čelsi!

Antonio Konte zatražio od Romana Abramoviča da mu kupi Španca.

Fudbal 28.03.2017 | 21:00
Morata prelomio - hoće u Čelsi!
Alvaro Morata je spreman da napusti Real Madrid ovoga leta kako bi ponovo sarađivao sa nekadašnjim šefom Antonijom Konteom u Čelsiju.

Španski As prenosi da je italijanski stručnjak razgovarao direktno sa vlasnikom PlavacaRomanom Abramovičem kako bi ruski tajkun postavio kao prioritet dovođenje reprezentativca Crvene furije ovoga leta. Pretpostavlja se da bi svota od 65.000.000 evra bila dovoljna da ubedi Kraljevski klub da pusti Moratu u London.  

U istom tekstu navodi se i da bi 24-godišnji napadač radije da promeni sredinu i obuče plavi dres umesto belog, bez obzira što je dete Reala i navijač kluba od malih nogu.

Morata je, inače kao starter započeo samo devet utakmica u Primeri za Real ove sezone, a postigao je i osam golova, u proseku na svakih 111 minuta.

Podsetimo, nedavno je i engleski Gardijan objavio sličnu informaciju, odnosno da jeMorata na dobrom putu da se preseli na Stamford Bridž, ali da bi taj transfer mogao da bude razmena u kojoj će Tibo Kurtoa i Eden Azar otići u suprotnom pravcu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar