Muškarci vole pažnju i nežnost!

Ustaljena je teorija da muškarci baš i nisu romantični, ali i oni vole da ih obasipa pažnja i nežnosti.

Zabava 24.03.2017 | 21:27
Muškarci vole pažnju i nežnost!
Ovih 10 romantičnih sitnica učiniće da se partner iznova zaljubi u vas.

Promenite stil

Poznato je da su muškarci vizualni tipovi, pa možete postići "vau" efekt odećom po njegovu ukusu. Kada komentariše kako vam dobro stoji uska bluza, obucite uz nju uske farmerke i čizme. Ili ga povedite u šoping, ali tako da barem jednom on bira što bi voleo da vidi na vama.

Koristite ruke

Nije reč o seksu ili masaži (iako ne bi imao ništa protiv), nego jednostavno o dodirivanju i pokazivanju fizičke nežnosti u svakodnevnom životu. Držanje za ruke kad hodate ulicom ili igranje stopalima na kauču podsetiće ga da vam se sviđa njegovo telo. Ako odlučite da istražite svaki njegov delić, samo napred...

Terajte ga da izađe s društvom

Vreme s njegovim prijateljima jednako mu je važno kao i vama druženje s prijateljicama. Ako mu to priznate, u njegovim očima bićete nezavisna, samopouzdana, seksi žena. Pustite ga da se povremeno provede sa svojim prijateljima. Ako to znači da imate slobodno veče za opuštajuću kupku i gledanje filmova po vašem izboru, smatrajte to bonusom.

Ostavite mu zavodljivu poruku

Naravno da muškarac želi da čuje da ga volite i da vam nedostaje. Ostavite mu kratku, ali slatku poruku u poslovnoj torbi ili mu pošaljite sms ili mejl dok je na poslu, samo da mu kažete da se radujete tome šta ćete raditi noćas.

Udelite mu kompliment

Kad idući put primetite kako mu seksi izgledaju bicepsi dok iznosi stvari iz auta ili seče povrće u kuhinji, recite mu to. A kad se ponudi da će nešto da učini umesto vas, zahvalite mu. Takve reči su čisto zlato, naročito ako je imao težak dan.

Slika govori hiljadu reči

U digitalnom dobu, printanje fotografija sve je manje uobičajeno, i baš zato ima posebnu čar. Isprintajte neku lepu zajedničku fotografiju, na primer s putovanja, i stavite je na istaknuto mesto ili mu dajte do znanja da je imate uz sebe. Time mu pokazujete koliko vam ta uspomena znači, i ohrabrujete ga na još takvih zajedničkih trenutaka.

Dajte mu slobodno veče

Ako ste se dogovorili da će on pripremiti nešto za večeru, oslobodite ga te obaveze i naručite nešto iz dostave. Ako je pod stresom zbog prezentacije na poslu, donesite mu osvežavajuće piće. Mali gestovi su dovoljni da se oseća kao da je dobio kraljevski tretman.

Promenite navike u seksu

Ako ste navikli na seks u mraku, ostavite svetla upaljena. Vodite ljubav u nekoj drugoj prostoriji, ili na nekom drugom mestu. Razgovarajte o svojim tajnim seksualnim fantazijama. Razbijanje uobičajene rutine može biti zabavno i osvežavajuće.

Podelite iskustvo

Darovi koji nisu isključivo materijalni nego uključuju doživljaj odnosno iskustvo, na primer putovanje ili velnes tretman, imaju veće značenje jer omogućuju stvaranje lepih zajedničkiuh uspomena. Istraživanja pokazuju da sve više ljudi želi upravo poklone koji ih odvode iz kuće da dožive nešto novo. Stoga muškarcu radije pokonite izlet ili zajedničko navijanje za njegov omiljeni klub, nego novi komad odeće.

Poverite mu tajnu

Osećaj povezanosti s vama na jedinstven način, kakav nema ni s kim drugim, važan je muškarcu. Zato mu poverite neki svoj "top secret" koji će znati samo on. Time pokazujete dublji nivo poverenja u njega i u vašu vezu.

(ALO)

Komentari / 0

Ostavite komentar