Optužnica za “Bobar banku”

Srbija obilježava Dan sjećanja na žrtve NATO agresije. Pomen žrtvama i u Banjaluci.

Sud BiH potvrdio optužnicu za kriminal u "Bobar banci".

Republika Srpska 24.03.2017 | 17:07
Optužnica za “Bobar banku”
Rafinerija nafte Brod: Gomilaju se gubici, smanjuje se broj radnika.

Nećemo više trpjeti sistematsko uništavanje Istočnog Sarajeva od strane Vlade Srpske, poručio SDS.



BN televizija

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Pero

24.03.2017 20:52

Bobar banka je dala firmama Gavrila Bobara više desetina miliona. I više nego što dozvoljava zakon o povezanim licima. Pavlović banka je dala firmama S.Pavloviće takođe više nego je smjela. onda su se Bjeljinski bankari dosjetili,,ja tebi, ti meni. Bobar banka da Pavlovićevoj firmi 5 miliona, odmah nakon toga Pavlović banka da Bobarovoj firmi 5 miliona...sa tim nezakonitim radnjama je u potpunosti bila upoznata Agencija za bankarstvo. Epilog svega je da jedan drugom nisu dali dobre garancije, banke nisu kontrolisale troše li se krediti namjenski a nesposobni im direktori i familija koja se petljala je to raskrčmila ili krpila stare rupe i probleme. kod nas može sve dok postoje slijepi tužioci upravnici mađioničari (Lazo Đurđević) Ovaj sluČaj se trebao zvati "BOBAR I PAVLOVIĆ BANKA".

ODGOVORITE
Name

re

24.03.2017 21:56

Prosto nevjerovatno.Pročitao sam da je Pavlović kod Bobara uzimao milione i na fantomske firme. Ovo je kriminal, a mažu nam oči sa kupovinom neke vile od 600 hiljada. Mektiću tužioci te prave budalom.

Name

re Peri

24.03.2017 22:19

Nije Slobodanu i Gavrilu palo napamet to ti meni ja tebi. Ovaj bivo uglavnom u Americi a Gavrilo u politici. To je ideja njihovih direktora koji nisu znali zaradit pare, nego samo trošit to od kredita.

Name

Bankar

25.03.2017 07:13

Svi znamo da je pavlovic banka losije stajala od bobar banke...i trbala je da padne prije bobar banke ili sa njom isti dan..samo je neko cuvao ...a novinari i mediji opleli po Bobar banci....kriva agencija bankarstva ,sve su znali..cutali...a tek Nova banka..!,!!

Name

Re bankar

25.03.2017 09:27

Najlakše oplest po Bobaru, mrtva usta ne govore. Pavlovića moraju čuvat. Šta starac od 80 godina može da izgubi i šta on zna i čega se on sjeća u tim godinama. Može pričat i šta jest i šta nije..zato ga se boje ko svjedoka.

Name

Novomatic i ćerke firme

25.03.2017 11:42

Novomaticove ćerke firme Novo RS doo i RSA gaming doo su na Bobar Banku polagale novac bez ikakvih provjera. Novc koji su polagali je prljav novac dovozen u gepecima,prikazujuci taj isti novac kao lažni promet i na taj način ga puštali u regularne tokove. Sav ova kriminal su radili pod zaštitom Dodika i ministarstva financija Republike Srpske. Kuda je novac dalje odlazio i na koje povezane firme istražni organi mogu lako utvrditi,pod uslovom,da je prava istraga,a ne folklor za narod.

Name

Pitanje je

25.03.2017 12:21

Veliko je pitanje u vezi smrti Gavrila Borba,da li je umro prirodnom smrću ili su ga ubili saučesnici? Vjerojatno je je ovo drugo tačno,nije moguće da čovjek umre pred samu istragu i propast banke. Njegova smrt je potpis političara koji su na izvoru informacija i koji su znali šta će se desiti sa bankom. Vjerojatno će sud svu krvicu svaliti na Bobar i tako zataškati prave kriminalce.

Name

Pouzdano

25.03.2017 19:59

...znam. Da niko u Vladi ...ministarstvu finansija...nije smjeo da spomene B banku nI Bilo sta da pita ,,,,da " pisne " .....sve je tu sumnjivo..

Name

DRAGAN

25.03.2017 06:24

Kako se kilavi sve mi se čini da će na kraju pokojni Gavrilo biti kriv. Nije pošteno ni zbog porodice a ni zbog saučesnika koji su sigurno možda i odgovorniji od njega.

ODGOVORITE
Name

Mrcevci

25.03.2017 15:28

Tuzilastvo nije sposobno da ispita ko su stvarni vlasnici obicnih kladionica preko kojih ovi nasi posteni politicari Peru javno pare I sve legalno .Toliko ih se nakotilo kao da smo drzava milijardera

Name

Goran

26.03.2017 17:49

Političari na vlasti su nas prosto uspavali i omanđijali lijevim pričama. Skoro svi su nezasiti u otimanju i nesposobni.

ODGOVORITE