Kad Brega slavi, nema da fali...

Proslavljeni muzičar Goran Bregović napunio je 67 godina, a rođendansko slavlje priredio je u Bugarskoj, gde je tog dana gostovao u jednoj od najgledanijih tamošnjih emisija.

Srbija 24.03.2017 | 13:16
Kad Brega slavi, nema da fali...
Bregini prijatelji iz Bugarske i kolega Alen Islamović, koji je sa Bregom gostovao na bugarskoj televiziji, priredili su mu iznenađenje u restoranu hotela u kojem su odseli. Oni su ga u ponoć iznenadili tortom na kojoj su bile svećice sa brojem njegovih godina, ali i vatromet.

"Brega je, poput deteta, bio ushićen i oduševljen iznenađenjem, pa je pomislio želju i ugasio svećice. Zajedno sa saradnicima slavio je do duboko u noć, a nakon gašenja svećica, otvorio je šampanjac, pa su nazdravljali.

Svi su mu poželeli dobro zdravlje i mnogo uspešnih koncerata, ali i mirno more, na kojem planira da provde leto na svojoj jahti. Kako je vesela ekipa ogladnela, Bregović je tražio da svi budu posluženi, nakon čega su nastavili da piju do zore", kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Čestitke Bregi povodom rođendana stizale su iz svih delova sveta, a mnogi su bili šokirani da ima toliko godina jer energijom dečaka pleni već decenijama. Pripadnice lepšeg pola Goranu su udeljivale komplimente da svoje godine nosi odlično i da je kao vino - što je stariji, sve bolje izgleda.

Goran Bregović se, inače, u Sofiju vraća već 7. aprila, gde je „Bijelo dugme“ zakazalo veliki koncert u „Arnes areni“, a samo dan kasnije sviraće u Skoplju u dvorani „Boris Trajkovski“.

Brega i Alen podetinjili

Koliko su Alen Islamović i Goran Bregović privatno sličnog temperamenta, što se reflektuje na njihovo slaganje na sceni, govore njihova privatna druženja.

Jedno od takvih iznedrilo je fotografije na kojima se ova dva dečaka u duši ludiraju simulirajući da voze tricikl.

Dok Brega upravlja ovim starim vozilom, Alen udobno sedi na sedištu pored, čekajući da vidi na koju destinaciju će ga Goran odvesti.

Izvor: Alo

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Karadoz

24.03.2017 12:24

Hvala na divnom opisu rodjendanskog slavlja, nego jeli poznato ko je nakon toga Bregu stavio u krevet i pjevao mu uspavanku? Za pelene necu pitati..

ODGOVORITE
Name

yugosloven

24.03.2017 12:42

TU SMO NEGDJE SAMO CEKAMO DA UMREMO

ODGOVORITE
Name

Kiki

24.03.2017 16:17

Kakvi primitivni komentari,fuj. Bregi sve naaj i da nam jos dugo svira.

ODGOVORITE