Poginulo 6 članova ruske garde

Šest pripadnika ruske Nacionalne garde poginuli su prilikom napada terorista na tu vojnu jedinicu u Čečeniji, saopštila je ruska vojska.

Svijet 24.03.2017 | 10:00
Poginulo 6 članova ruske garde
Kako se navodi, teroristi su naletjeli na pripadnike ruske garde prilikom pokušaja da uđu na teritoriju vojnog grada u blizini Naurska u Čečeniji, nakon čega je počela razmjena vatre.

Tokom borbi, šest pripadnika ruske garde je poginulo, međutim operacija likvidacije te terorističke grupacije uspješno je završena.

Nešto kasnije saopšteno je i da je još troje ruskih vojnika ranjeno, ali su oni hospitalizovani i njihovo stanje je stabilno.

Trenutno se sprovodi identifikacija terorista, dok vojska nastoji da deminira cjelokupnu teritoriju vojnog grada. Prema preliminarnim informacijama, teroristi su izveli napad oko dva časa poslije ponoći u uslovima guste magle.

Ruski FSB je ranije saopštio da su snage ruske Nacionalne garde raspoređene na sjevernom Kavakazu kako bi se sprovodili kontraterorističku operaciju.

(Sputnjik)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Jovan

24.03.2017 11:05

Najvise mrzim kad neko zali vojnike dali bili ruski srpski madjarski americki turski.Druze obukao si uniformu uzeo pusku da nekog ubijes povrijedis naudis.Meni je zao djece koje stradaju u tim ratovima,zao mi je civila,a kad oni ginu pa placeni su za to brate mili.Niko ih nije tjerao da biraju taj poziv.Poginuo,neka si sto ces u ceceniji,siriji iraku jemenu afganistanu.Da te beko ubio na kucnom pragu mozda bi mi i bilo zao.Ovako ko se maca lati od maca i pogine..

ODGOVORITE
Name

Dr.Pravnik

24.03.2017 11:56

Tako je......

Name

virus

24.03.2017 14:36

Pod hitno da posetis psihologa a mozda je i vec kasno.

Name

Re Virus

24.03.2017 15:22

U pravu si cuj budale obukao si uniformu da ubijes nekoga. Majmune obukao sam uniformu da branim i tebe koji ne zalis ako pogine onaj ko te brani. Dno, dna.

Name

Nn

24.03.2017 17:11

Ma koga briga sta ti mrzis konju.

Name

Re Nn Re Jovan

24.03.2017 17:59

Haha,drago mi je sto me poredis sa konjem,jer ti vjerovatno ne znas da je to jako plemenita pametna zivotinja,i cvrsto vjerujem mnogo inteligentnija od tebe.Ti si neki tezak tip al skroz,haha.Vjerovatno jos neki placeni vojnik ili neki uniformisani tip neko obezbjedjenje,msm neki posao gdje se glava ne,koristi kao orudje za rad.

Name

Kneževo

24.03.2017 18:02

Pa Jovane, prekrsti se čovječe, nije Ruski vojnik otišo dolje da ubija, zlostavlja... Već treba na pravdi Boga da štiti svakog čovjeka u Rusiji, oni su izginuli u svojoj zemlji.

Name

Mix

25.03.2017 05:12

Ti bas nemas sta da radis...vidim po komentarima...pomiri se sa cinjenicom da si napisao glupost i da se ljudi ne slazu...vojnik ne treba da gine u miru,vec u ratu,po tvome ISIS sprovodi operacije opravdano."vojnika i boga svi se sete kada dodju nevolje,izmedju toga,vojnik se vredja,a bog psuje..." nisi pobegao od proseka,ne boj se...

Name

T.T.

25.03.2017 16:07

Dabogda ti dijete bilo profesionalni vojnik.A nemogu svi biti dezerteri i jazavci.Ja bih takve kao ti deportovo iz Srbije jer nezasluzujes da gazis i poganis zemlju kojom hodas.Fukaro

Name

Кобац

24.03.2017 11:54

То су сеператисти који су против Путина и Кадирова.

ODGOVORITE
Name

Re Virus Re Jovan

24.03.2017 15:16

Vidi se da si ti pravi neki virus,zajedno cemo kod psihologa a ti produzi posle na virusno odjeljenje,ako imas jos nekih dodatnih tjelesnih problema,toksikoloskog tipa,u nekom vidu narkotika halucinogenih opojnih ili stimulativnih.Da mozes da shvatis a ocigledno je ne mozes,jer tvoj um je plitak vidi se po velicini komentara,shvatio bi da su sve vojske svjeta apsolutno zlo i banda.Najgori su mi npr tipovi koji vjeruju u boga vojsku i politicare i sve ih zajedno vole.Bog je dobro on stvara zivot,za razliku od vojnika koji ga unistavaju, koji su poslusnici i sto slobodno ne reci najobicniji najamnici placenici i ubice.

Name

Re Virus Re Jovan

24.03.2017 16:00

Vec pocinjes da vrijedjas vojnice,nazivajuci nekoga koga poznajes pogrdnim imenima majmune i slicno.To se i ocekivalo od nekoga ko nosi uniformu.Jos nesto obukao si ti uniformu za platu da je primas a ne mene da branis,nisi je obukao sto je volis,placen si da je nosis.Tri mjeseca kad bi ti kasnila plata brzo bi ti nju skinuo bacio i pljuvao je vise nego ja.