EL kaznila Zvezdu i Barsu! Tomić suspendovan, ne igra večeras!

Loša i dobra vest iz Evrolige: Zvezda bez 16. 500 evra, Tomić suspendovan, ne igra protiv crveno-belih! Evroliga nema milosti. . . Duel između Crvene zvezde i Olimpijakosa (64:66) u okviru 27. kola Evrolige bio je pravi bratski spektakl, ali. . . Čelnici elitnog takmičenja još jednom su udarili crveno-bele po džepu.  Evroliga suspendovala hrvatskog centra i jednog od najboljih igrača Barselone pred duel sa Crvenom zvezdom.

Košarka 24.03.2017 | 09:45
EL kaznila Zvezdu i Barsu! Tomić suspendovan, ne igra večeras!
Zbog agresivnog ponašanja navijača prema sudijama, Zvezda će morati da plati 15.000 evra, dok će zbog ubacivanja predmeta u teren, crveno-beli iskeširati dodatnih 1.500 evra.

Zbog udaranja igrača Reala Džejsi Kerola, centar Barselone Ante Tomić kažnjen je sa 20.000 evra, ali i utakmicom suspenzije ! To znači da Hrvat neće igrati protiv Crvene zvezde. Sa druge strane trener Barse, Barcokas kažnjen je sa 3.500 evra zbog isključenja.

Odlična vest za Crvenu zvezdu.

Srpski i regionalni šampion u petak će igrati vrlo važnu utakmicu u borbi za Top 8 Evrolige u Barseloni, a posao će mu biti olakšan. Katalonski gigant, koji je izgubio šanse da se plasira u završnicu elitnog takmičenja, neće moći da računa na Antea Tomića!

Hrvatski centar kao i trener Jorgos Barcokas kažnjeni su zbog incidenta koji su se dogodili u 27. kola Evrolige, protiv Real Madrida.

Disciplinska komisija EL donela je odluku da košarkaš Barselone bude kažnjene sa 20.000 evra i jednom utakmicom suspenzije. S obzirom na to da je kazna stupila na snagu odmah, propustiće duel sa Zvezdom, koji za gosta ima daleko veći značaj. Tomić je namerno udario Džejsija Kerola.

Barcokas će morati da izdvoji 3.500 evra zbog, kako je navedeno, nedostatka poštovanja prema sudiji Luiđi Lamoniki, ali će voditi ekipu u petak.

Izvor: blic.rs/mondo.ra

Komentari / 0

Ostavite komentar