EL: Strah Barsinih igrača od navijača pred Zvezdu?!

Barcokas poziva na ponos. . .  Čudna atmosfera. . . !

Košarka 24.03.2017 | 08:15
EL: Strah Barsinih igrača od navijača pred Zvezdu?!
Crvena zvezda nema mnogo vremena da tuguje za prokockanom pobedom protiv Olimpijakosa. Radonjićevi izabranici moraju što pre da se resetuju i pripreme za još važniji duel u Barseloni koji ih očekuje sutra uveče.

Posle poraza od Grka, Zvezdi je sada gostovanje u Kataloniji još bitnije jer je plasman u četvrtfinale došao pod znak pitanja posle nepovoljnog raspleta situacije u celom 27. kolu Evrolige. Sada je i pritisak veći nego u slučaju da je Olimpijakos pao u Areni...

Međutim, Barselona je u još goroj situaciji. Izgubili su šanse za četvrtfinale, imaju jako lošu sezonu, mnogo povređenih igrača, a sinoć su dodatno uzdrmani porazom u El Klasiku od ljutog rivala Reala.

Da je atmosfera u Barseloni napeta, govori i isključenje nervoznog trenera Barcokasaposle sukoba sa sudijom Lamonikom. Grčki strateg je pod sve većim pritiskom i pod većim je pritiskom sutra nego Crvena zvezda jer Barselona kao veliki klub ne trpi ovako loše rezultate...

„Iz svake utakmice možete da naučite lekciju. Analizirate greške i nastavljate dalje. Sada nas očekuje Crvena zvezda koje je veoma jak i težak rival i zbog našeg ponosa moramo da odigramo veoma dobro“, poziva Barcokas svoje igrače da pokažu karakter.  

Barcokas se požalio na naporan kalendar i raspored mečeva.

„Juče smo igrali, danas putujemo, sutra opet igramo, pa u nedelju opet... Takav je raspored kojem moramo nekako da se prilagodimo. Moramo biti spremni za narednu utakmicu“.

Međutim, ono što može da bude otežavajuća okolnost Kataloncima u meču sa Zvezdom je atmosfera u dvorani. Spekuliše se da će ih razočarana publika dočekati zvižducima za sve loše rezultate u sezoni, a kap koja je prelila čašu je debakl protiv Reala u Madridu.  

„Ne znamo kako će nas navijači dočekati. Videćemo... Svaka utakmica nam je bitna, a pogotovo ako igramo pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe da pobedimo i da napredujemo kao tim. Jedina dobra stvar kod eliminacije iz Evrolige je što ćemo u aprilu imati samo jedan meč nedeljno i dovoljno vremena za treninge i uigravanje“, rekao je Barsin prvotimac Stratos Perperoglu.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar