Valentino Rosi: Osam GP ratnika je u opticaju za pobjede!

VR 46 veruje u Movistar Jamahu i obećava da će se svakog takmičarskog vikenda boriti za podijum.

Ostali sportovi 24.03.2017 | 20:41
Valentino Rosi: Osam GP ratnika je u opticaju za pobjede!
Moto GP velikan, Valentino Rosi misli da u opticaju za pobede u ovoj sezoni može biti čak osam takmičara. Njegov stav utemeljen je na slobodnoj proceni, ali i na činjenici da je prošle godine čak devet različitih takmičara zauzimalo najviši pobednički podijum u kraljevskoj klasi.

„Moramo se nadati da čak sedam ili osam takmičara ima predispozicije i dolazi u opticaj za pobede, ali i za osvajanje šampionata. Ovo je veliki izazov, a mi moramo da pokušamo da ostanemo konkurentni u toj trci“, rekao je na konferenciji za medije uoči trke u Kataru,Valentino Rosi, motociklista Movistar Jamahe.

„Za mene su svi vozači u ovom gridu jaki. Mark Markez, Horhe Lorenco, Meverik Vinjales, Kal Kračlou, Janone i Doviciozo, svi su oni viđeni za pobede u nekim normalnim uslovima vožnje. Da, tu je i Pedrosa, zaboravio sam, jer i on je u predsezoni bio odličan“, prokomentarisao je trenutne mogućnosti konkurenata Rosi, da bi se naknadno obratio svojim navijačima. Doktor je obećao maksimalno zalaganje uz konstataciju da je fasciniran uspesima Meverika Vinjalesa u test periodu.

„Moj cilj je da se borim za podijum na svakom trkačkom vikendu. Sigurno će biti teško kao i svih poslednjih godina. Imao sam težak pripremni period, ali se nadam da ću biti jak u toku duge sezone koja počinje“, zaključio je Valentino Rosi najzanimljiviji deo priče o svom viđenju prve trke i sezone koju ona otvara.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar