Nemanja Vidić idol broj jedan!

Zvezda Engleske i Premijer lige nosi broj 15 na dresu zbog Srbina! Još jedan dokaz kakav je velikan bivši kapiten Mančester Junajteda.

Fudbal 24.03.2017 | 19:30
Nemanja Vidić idol broj jedan!
Erik Dajer je jedan od najboljih engleskih fudbalera. Standardan je reprezentativac Engleske, nezamenjiv je u Totenhemu i jedan je od mladih engleskih fudbalera čija cena konstantno raste. Procenjuje se da je među 10 najskupljih engleskih fudbalera...

Dok je maštao o takvoj karijeri, Dajer je imao idole, a najveći među njima je bio NemanjaVidić. U čast najboljeg srpskog fudbalera u ovom veku, Dajer u Totenhemu nosi dres sa brojem 15 koji je i Vidić nosio u Mančester Junajtedu.

„Kada sam bio mlađi, idoli su mi bili Roj Kin, Rio Ferdinand i Nemanja Vidić u čiju čast danas nosim broj 15 na dresu. Uvek sam voleo različite tipove igrače. Vidić je bio neverovatan borac, ali sam isto tako voleo i Đerara Pikea i Rafu Markeza koji su u Barseloni mogli da igraju i u odbrani, i u veznom redu“, rekao je Dajer.

Upravo je Dajerov dodatni kvalitet činjenica da može da igra u veznom redu i odbrani. Odrastao je u Portugaliji gde je prošao čuvenu akademiju lisabonskog Sportinga da bi kao tinejdžer proveo 18 meseci na pozajmici u mladom timu Evertona. Ipak, na Gudisonu ga nisu dobro procenili i vratili su ga Sportingu koji ga je kasnije prodao Totenhemu. Na Vajt Hart Lejnu je eksplodirao i postao jedan od najboljih engleskih fudbalera. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar