Tom Kruz se ženi 26 godina mlađom glumicom?!

Otkako se rаzveo od Kejti Holms 2012, Tom Kruz nije imao nijednu ozbiljnu ljubavnu vezu, ali izgleda da je ponovo zaljubljen.

Zabava 23.03.2017 | 12:26
Tom Kruz se ženi 26 godina mlađom glumicom?!
Slavni glumac i najpoznatiji sajentolog (54) navodno je bacio oko na svoju koleginicu iz filma "Nemoguća misija 6", Vanesu Kirbi (28).

Kruz je navodno rešen da Vanesu učini svojom četvrtom ženom, pošto je odlučio da se skrasi i tako ispuni želju svojoj majci Meri Li Fajfer, koja je preminula u februaru u 80 godini.

Glumac je Vanesu primetio u seriji "The Crown", i odmah je odlučio da je angažuje za novi nastavak "Nemoguće misije", koji sledeće godine stiže u bioskope.

- Kada su se sreli na setu, odmah se videlo da između njih postoji hemija, a ona je bez mnogo razmišljanja dobila ulogu. Kruz ju je oduševio svojim šarmom i energijom - kaže izvor.

Vanesa je rođena u Vimbldonu u Engleskoj. Ubrzo nakon što je završila fakultet počela je da dobija uloge u pozorištu i na filmu. Igrala je u ostvarenju "Jupiter Ascending" sa Milom Kunis i Čaningom Tejtumom.

Sve Tomove bivše supruge bile su glumice. Najpre je bio u braku sa Mimi Rodžers, pa sa Nikol Kidman, a potom i sa Kejti Holms. Šuškalo se da je za svaki razvod kriva sajentološka crkva.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar