Pronađeno tijelo djevojke u Sani

U rijeci Uni u Donjoj Gradini, na području opštine Kozarska Dubica, večeras je pronađeno tijelo ženske osobe. Pretpostavlja se da je riječ o sedamnaestogodišnjoj djevojci čiji su inicijali D. DŽ. iz Prijedora, koja je 5. marta pala sa splava u rijeku Sanu.

Republika Srpska 22.03.2017 | 22:00
Pronađeno tijelo djevojke u Sani
Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Kozarska Dubica potvrđeno je da, prema opisu, pronađeno tijelo odgovara traženoj osobi.

Na terenu su, prema dojavi pripadnika Policijske stanice Kozarska Dubica, angažovana tri vatrogasca-spasioca Teritorijalne vatrogasne jedinice Kozarska Dubica.

U toku je uviđaj koji vrše pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

(Srna)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

NOVINAR

22.03.2017 21:25

maloljetnica u gluho doba noći na splavu.............. žao mi djevojčice ali pitam se............... ma pitam se nedo bog nikome

ODGOVORITE
Name

Prijedor

22.03.2017 22:00

Velika tragedija i opomena za sve. Počivaj u miru, nesretna djevojčice....

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

23.03.2017 06:21

SAMO PAR STVARI:BOLJI DIO ENTITETA, INSTITUCIJE FUNKCIONIŠU, PRIVREDA RADI, ZADOVOLJSTVO NA SVE STRANE, PREDSJEDNIK SE SLIKA SA ŠTAJKAČIMA I GLADIJATORIMA, NEKA NAM JE BOG NA POMOĆI, AL, NEMA NADE U BOLJE SUTRA.

ODGOVORITE
Name

re Žika Ž

23.03.2017 11:21

Sve što si nabrojao nema nikakve veze sa tragedijom koja je zadesila porodicu nesrećne djevojke. Počivaj u miru neserećnice. Iskreno saučešće porodici.

Name

Dragan

23.03.2017 06:29

Ispravak netacnog navoda djevojka je upala u rijeku Sanu a pronadjena je u rijeci Uni vodostaj je tada bio visok jer je bio kisni period i matica je odnijela nesretnu djevojku a ti splavovi ne bi trebali ni raditi kada je visok vodostaj jer nisu adekvatno obezbijedjeni a i ograda je veoma niska pa covjek moze i nehotice da padne preko ograde gledao sam inace kako izgleda ograda na tim splavovima po meni nebezbijedno...

ODGOVORITE
Name

rada

23.03.2017 07:05

Teško mi...progovoriti. Velika nesreća, žalost. Počivaj u miru anđele. Saučesće porodici

ODGOVORITE
Name

MILAN

24.03.2017 22:27

Malo ko zna pravu istinu Djevojke su došle u vidno pijanom stanju sa nekog rođendana a sudeći po ovom Draganu mi koji živimo preko sane nebi smjeli prelaziti ni preko gradskog mosta kad je visok vodostaj,Nikoga ne branim ali mi često koristimo most preko splava i ne mislim da je ograda na mostu na splavu niža nego na gradskom mostu

ODGOVORITE