F1: Gliser, Rikardo i nepopravljivi idealizam!

“Imao sam 'štucavicu' tokom testiranja, ali u poređenju s ranijim godinama mislim da smo za nijansu više postigli”, rekao je Danijel Rikardo.

Ostali sportovi 24.03.2017 | 12:15
F1: Gliser, Rikardo i nepopravljivi idealizam!
Svi bi se kladili na nešto uoči Melburna! Danijel Rikardo je već prihvatio izazov. Trkao se u Melburnu sa Maksom Verstapenom i to na reci. Gliser partija, reka Jara i nešto sunca su ga inspirisali. Direktno iz čamca i u svom maniru ocenio je da za njega nema “sigurice”, ali da još uvek veruje da će Mercedes, makar i za dlaku umaći Ferarijevoj konjici.

“Sa tehničke tačke mi počinjemo prvenstvo sa bolje pozicije nego obično. Imao sam 'štucavicu' tokom testiranja, ali u poređenju sa ranijim godinama mislim da smo za nijansu više postigli”, rekao je Danijel Rikardo, da bi zatim ocenio kako misli da se za osvajanje Melburna, Mercedes još uvek najviše pita.

“Sa ovim automobilima možete postići više u odnosu na prošlu sezonu. Ja lično smatram da smo se par godina mortali oko iste filozofije. Sada je definitivno da je to prevaziđena filozofija. Još ima dosta mesta za unapređenje, i mi ćemo ga iskoristiti”, zaključio je magični Danijel Rikardo svoju sagu o moćima Red Bula pred prvu turu najbržeg cirkusa u 2017. godini.  

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar