Godine mu ništa ne mogu!

Vlasta Velisavljević, najstariji srpski glumac, nedavno je napunio 90 godina, ali ga to ne sprečava da živi kao momak.

Zabava 21.03.2017 | 21:59
Godine mu ništa ne mogu!
Iako je omiljen među publikom i kolegama, Vlasta živi sam, pa je tako prepušten sam sebi kada je reč o obavezama.

Paparaco „Alo!” uslikao ga je u trenutku dok je išao u kupovinu dnevnih namirnica i poput dečkića poskakivao. Njegova vitalnost i duh mogli su se videti na kilometar.

Vlasta je ušao u jedan od prestoničkih supermarketa kako bi u korpu ubacio potrepštine za taj dan. Spisak mu nije bio potreban jer je tačno znao šta želi, pa je od gondole do gondole hitro išao i sa polica uzimao namirnice, i novine, naravno, kako bi pročitao sve vesti za taj dan. Sa prepoznatljivim kačketom na glavi, glumac je platio svoj račun i uputio se na parking.

Nasmejan i udubljen u svoje misli, Vlasta je na trenutak zaboravio gde se parkirao, pa je prošao svoj auto, ali je ubrzo shvatio šta je uradio. Nakon što se vratio do auta, kesu sa namirnicama je spustio na zadnje sedište, a on ponosno seo za volan svoje crvene ljute mašine. Ono što smo primetili jeste to da je Vlasta kupio fensi auto.



Velisavljević se majstorski isparkirao, provukao između automobila i otišao svojim putem.

- Nekada je bilo milina voziti, nije bilo gužve. Ništa me posebno ne iritira u saobraćaju, ali ja imam jednu lošu naviku, mnogo trubim - priznao je nedavno glumac, komw godine ništa ne mogu.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

cups

22.03.2017 11:18

Vlastimir Velisavljevic inace rodjen 28. јul 1926. (90) u Beogradu - Kraljevina SHS

ODGOVORITE