Srbija faktor mira na Balkanu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i poslanik Evropskog parlamenta Knut Flekenštajn razmotrili su situaciju u regionu, ističući ulogu Srbije kao faktora mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

Srbija 21.03.2017 | 14:12
Srbija faktor mira na Balkanu
Vučić je Flekenštajnu, inače potpredsedniku Progresivne alijanse socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu, zahvalio na podršci te političke grupe evropskom putu Srbije, navodi se u saopštenju Vladine Kancelarije za saradnju sa medijima.

Vučić je Flekenštajnu, koji je i predsednik Upravnog odbora "Udruženja samarićanskih radnika" u Nemačkoj, zahvalio na saradnji stručnjaka i volontera te nemačke humanitarne organizacije sa nadležnima u Srbiji, u pružanju pomoći migrantima na teritoriji naše zemlje.

On je naglasio da je "Udruženje samarićanskih radnika" izgradnjom izbegličkih centara u Dimitrovgradu i Subotici, ali i svakom drugom vrstom direktne pomoći migrantima, neposredno pomoglo i srpskim vlastima.

Flekenštajn je pohvalio odgovornost i organizovanost sa kojom je Srbija pristupila migrantskoj krizi, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Antički Srpski Grb

21.03.2017 13:21

Antički Srpski Grb sastoji se od Vepra sa velikim kljovama te strelom koja kroz vilicu i mozak istog propada. To govori dovoljno o našem mentalitetu HAHAHHAHAHAH.... Mir do boljeg... hahhahahha

ODGOVORITE
Name

true

21.03.2017 14:01

Uzeli Kosovo,isterali Srbe iz Hrvatske, prenose nadležnosti Republike Srpske na Bih, e moja Srbijo i to je faktor mira,e moji Srbi kada ćemo doći pameti.Kada je postojala srpska država Hag,Brisel su bile livade.

ODGOVORITE