Goca zbog Raše ide kod psihijatra

Goca Tržan, pjevačica i najstroža članica žirija „Pinkovih zvezdica”, redovno ide kod psihijatra kako bi spasla brak sa muzičarem Rašom Novakovićem!

  • Magazin
  • Zabava


Kako „Alo!” saznaje, energična pjevačica odlučila je da potraži pomoć stručnog lica kako bi prevazišla krizu i spriječila razvod.

Prema riječima našeg izvora bliskog pjevačici, ona se našla u bezizlaznoj situaciji kada je riječ o njenom odnosu sa suprugom i jedino rješenje su bile seanse.

- Goca je samosvjesna žena, koja se ne stidi da ukoliko ne može da riješi problem, pomoć potraži od stručnih ljudi. Ona i sa Rašom ima takav odnos i o svemu razgovaraju, ali ponekad ne dođu do rješenja. Ima izuzetno široka shvatanja, tako da mu je oprostila prevaru, ali je to očigledno uticalo na njihov odnos. Kako su u poslednje vrijeme njihove razmirice zbog sitnica sve češće, Goca je odlučila da razgovara sa psihijatrom - otkriva naš izvor.

- Goci je veoma stalo da njihov odnos bude kvalitetan i dobar. Ni Raša nije ništa manje zaljubljen, ali je on mlad i ne shvata ozbiljno njihove svađe. Goca je emotivna, pa je mnogo toga povrijedi, u ostalom, mnogo radi i nema vremena da razbija glavu i vrti se ukrug zbog istog problema. Čak je i Raša sa njom otišao nekoliko puta na seansu kako bi sa terapeutom razgovarali o problemima koje imaju - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim riječima, Goci i Raši su mnogo pomogli odlasci kod psihijatra, koji im je dao nekoliko dobrih savjeta, naročito zato što više ne rade zajedno, pa se rijetko viđaju. Zahvaljujući psihijatru, oni su prebrodili krizu i spriječili krah braka.

- Goca nema problem s tim što je Raša mlađi od nje jer je ona i pre toga bila u braku sa mlađim Ivanom Marinkovićem, ali su sada rjeđe zajedno jer on ima svoj bend. To je ključni kamen spoticanja u njihovom odnosu - kaže Gocin blizak prijatelj.

Kako bismo provjerili ove navode, pozvali smo Gocu, koja nije željela da detaljno govori o razgovorima s psihijatrom, ali nam je priznala da je terapija njena slamka spasa.

- Nemam problem da priznam da idem kod psihijatra i to treba da radi svako ko ima neku dilemu. Stručna lica postoje da bi nas upoznala sa nama samima i dovela do rješenja. Bilo da imam poslovni ili ljubavni problem, odlazak kod psihijatra smatram dobrim korakom ka rješavanju. Moj posao je takav da je mnogo toga u mom životu tome podređeno - kaže Goca za “Alo!”.

(Alo)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.