Kome smetaju srpski borci?

Boračka organizacija Republike Srpske, u saopštenju koje prenosimo u cjelosti, osudila je napade, kritike i optužbe na račun demobilisanih boraca Republike Srpske i Boračke organizacije Republike Srpske, iznesene u tekstu Rajka Vasića.

Republika Srpska 20.03.2017 | 14:52
Kome smetaju srpski borci?
''Umjesto da odaju počast i poštovanje populaciji koja je najzaslužnija za odbranu i stvaranje Republike Sprske tokom Odbrambeno-otadžbinskog rata, nedostojni pojedinci nažalost sebi su dali za pravo da vrijeđaju i ponižavaju časne borce, ratne vojne invalide i porodice poginulih i nestalih.

Prostačke uvrede, psovke, grube neistine, neutemeljene optužbe i neprimjeren riječnik kojim je Rajko Vasić izvrijeđao borce i čelnike Boračke organizacije Republike Srpske predstavljaju do sada neviđenu drskost i slobodu. Nakon što je studente nazvao plaćenicima i kopiladima, Vasić je sebi dao za pravo da prostački psuje, vrijeđa i ponižava više od 213.000 demobilisanih boraca koji su četiri godine ginuli i stradali da bismo danas živjeli u slobodnoj i uređenoj državi i društvu.

Poniženi i obespravljeni borci, koji su u prethodnom periodu nepravedno umanjena mnoga prava, primorani su da se bore za golo preživljavanje, kako bi svojim porodicama omogućili život dostojan čovjeka.

Zbog toga je suvišno komentarisati Vasićevo licemjerstvo, gnusne laži i optužbe da su jedino borci odgovorni za sve probleme u Republici Srpskoj, pa i za negativan prirodni priraštaj i sve manji broj djece. Svima je jasno da siromaštvo, nezaposlenost, nizak natalitet i tešku situaciju u društvu nisu prouzrokovali borci, radnici, savjesni  ipošteni građani Republike Srpske, već upravo nedostojni Rajko Vasić, njegovi prijatelji i saradnici koji su na sumnjiv način stekli ogromno bogastvo stvarajući armiju siromašnih i nezaposlenih.



Boračka organizacija Republike Srpske nikad nije bila, niti će biti u službi neke partije ili pojedinca, i Boračka organizacija ne stoji iza protesta željezničara i drugih radnika u Republici Srpskoj, kako to pokušava iskonstruisati lažni umjetnik i bivši generalni sekretar Rajko Vasić, ali kao najbrojnija i organizacija od javnog interesa za Republiku Srpsku, imamo pravo i obavezu da ukažemo na nepravde i greške i borimo se za prava i položaj svih naših članova.

Na čelu Boračke organizacije Republike Srpske ne nalaze se nikakvi manipulatori i kajmakgdžije, već legitimno izabrani predstavnici koji su svoj patriotizam dokazali u rovovima i prvoj liniji fronta tokom Odbrambeno-otadžbinskog rata. Borci od države ne traže nikakvu milostinju, već da im se omogući da rade i žive od svog posla.

Niko nema pravo da ismijava, vrijeđa, ponižava i igra se sa onima koji su svojom krvlju crtali granice Republike Srpske, a posebno na to nemaju pravo potrošeni, nemoralni i propali političari poput Rajka Vasića koji će morati da odgovara za neprimjerene riječi kojima je teško uvrijedio borce, supruge, majke i djecu koji su u Otadžbinskom ratu izgubili najmilije. 

Očekujem da se odgovorni ljudi u našoj Republici, posebno političari, ograde i osude ovakve nedolične istupe u javnosti, i da svojim postupcima, odnosom i ponašanjem pokažu maksimalno poštovanje i uvažavanje prema svim pripadnicima Boračke organizacije Republike Srpske.''

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske,
general Milomir Savčić

Komentari / 64

Ostavite komentar
Name

Trn

20.03.2017 13:59

A kome ne smetaju???

ODGOVORITE
Name

Misko

20.03.2017 14:59

Potpuno tacno. A najvise smetaju borackom rukovodstvu jer remete njihovu idilu.

Name

Hm

20.03.2017 15:49

Smetaju Dodiku Curguzu i mnogim ostalim tajkunima.

Name

Milovan

20.03.2017 16:25

Kad ce mjesecni boracki Savcicu.Vidim samo ti pertle vire iz g..... snsd-a.To se ti izgleda boris samo za sebe Savcicu i malu svitu oko tebe.Republiku srpsku smo svi stvarali i ratovali zbog nje.Zato brzo vidi kad ce boracki dodatak mani se rajka vasica dvorske lude snsd-Aaaaaa...pamet u glavu

Name

Tarzan

20.03.2017 21:31

Ajmo borci poljoprivrednici,sumari,prosvetari,bzetlije,mljekari,medecinari pridruzite SE zeljeznicarima Sta cekate hocete da vam drugi rijese Probleme.Da bude zlo vece gdje NASA intelegecija studenti tuzno tuzno nikada vi necete skinuti jaram svrata tako cekajuc da oni drugi odrade posao nije vama Jos lose ni blizu.Iduce godine cete drugacije razmisljat Ali CE biti dosta kasno uvijek je vazilo pravilo dok iz guzice ne dodje uglavu nema pamet nazalost.

Name

micko

22.03.2017 16:44

Tebi samo treba broj glasova a borci kome nesmetaju lakse je reci.

Name

Borac VRS Bijeljina

20.03.2017 14:02

Bravo, odlično napisano svaka čast

ODGOVORITE
Name

1.KK

20.03.2017 16:07

Nazalost,BORS se samo bavi saopstenjima I cuvanjem dobro placenih stolica.Nema vise Generala Lisica da profiterima koji su na vlasti kaze sta misli...BORS je ko sindikat-malo price,da se narodu oci zamazu I ujeo bio magarca.Pocece nas Vasic tuci motkom kako je krenuo,a bivsi pripadnik tzv.ABiH Galijasevic ce mu pomagati.Jos samo fali lopina Krajisnik,samozvani Stvaraoc RS,da nam kaze kako smo bili 4 godine na drzavnoj grbaci dok se on znojio oko onih par hiljada Golfova,koji isparise 92.

Name

SUPLJA PRICA

20.03.2017 16:33

Nemoj nas braniti Savcicu,sto nas vise branis nama je sve gore,ti i tvoja saopstenja su nas doveli dovde nemas nista konkretno samo se oglasis da postojis i ode u Beograd,ako nemas nikakvu ideju nemoj nas vise ni braniti.

Name

brat Đuro

20.03.2017 14:04

Svakodnevno se borci ponižavaju ( od strane svih vlasti ) već više od 20 godina ali BORS nije reagovao nikad. Invalidnina još nema ali se Savčić ne oglašava po tom pitanju. Kada nervno rastrojeni starac, koji inače priča gluposti izjavi nešto što nema veze sa mozgom onda borački predstavnici skoče ko pijetlovi a toliko stvari za svakodnevn zaštitu boraca i njihove djece. Koliko je do boraca stalo Vasiću toliko i Savčiću. A možda je i to dio dogovora. Ti kao napadaj ja ću kao da branim.

ODGOVORITE
Name

Pitanje

20.03.2017 14:04

I kojoj sredjenoj drzavi ? Hahwhhahahwa

ODGOVORITE
Name

Borac rs

20.03.2017 14:11

Sami smo krivi sto nas svakakva fukara I lupez napada I ponizava. Rajkan je od ove rs dobio sve a mi borci nista. Dao mu je Baja zadatak da napadne borce, a nas odgovor treba da bude mnogo zesci gos. SAVCICU

ODGOVORITE
Name

Dzaba Sve

20.03.2017 14:25

Gotov je i on.Nema on boje,kraj se blizi uskoro.Steta, sta cemo bez takvog kadra.

Name

Radašin

20.03.2017 15:21

Zašto generale ne povedeš nas da ove kuje jajare proteramo iz RS dok smo mi krvavili Rajko i baja su švercovali svim i svačim sa alijom.Ovakvi su prodavali akcije na Goražde,Bihać,Igman a danas se udaraju uprsa kao dobre vodje ovi jadni srba da neće možda da nam uvedu porez što smo ostali živi.Molim BN da ovo objavi od slova do slova jer ih poštujem ko crveno slovo što i jesu za ove režimske televizije.Ako hoće to smijem reći javno i pred kamerama puno još toga jer imamo zajedničkog neprijatelja tj vodja snd-a i njegovi ratni profiteri i fukare.

Name

Radašin

20.03.2017 15:21

Zašto generale ne povedeš nas da ove kuje jajare proteramo iz RS dok smo mi krvavili Rajko i baja su švercovali svim i svačim sa alijom.Ovakvi su prodavali akcije na Goražde,Bihać,Igman a danas se udaraju uprsa kao dobre vodje ovi jadni srba da neće možda da nam uvedu porez što smo ostali živi.Molim BN da ovo objavi od slova do slova jer ih poštujem ko crveno slovo što i jesu za ove režimske televizije.Ako hoće to smijem reći javno i pred kamerama puno još toga jer imamo zajedničkog neprijatelja tj vodja snd-a i njegovi ratni profiteri i fukare.

Name

Dule

21.03.2017 11:41

Pogledajte sve opštine u Republici Srpskoj i pogledajte ko je danas najbogati. Sve go ratni profiter i kriminalac. Zovu ih gazde, biznismeni, preduzetnici tid. a za sve njih važi samo jedna riječ KRIMINALCI.

Name

Vuk

20.03.2017 14:29

Šta reći sotonskom čeljadetu,koji ponižava i krst i vjeru i sve što je sveto.Sam kraj njegove prostačke priče je valjda otvorio oči i najvećoj budali.Dok varaju i pljačkaju narod prvi su u crkvi a svi su bogomoljci ko i ova nakaza od komesara pokvarenog i jadnog udruženja,goreg od svake sekte.

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

20.03.2017 14:36

A gdje ste do sada bili da reagujete na sve ono što je ova pljačkaška vlast radila i činila da borce i ovaj narod "dovedu" do dna, da li ste reagovali na sve nelegalne privatizacije, uništavanja svega što je bilo i moglo da očuva ovu dddržavu i njegov narod....a možda jesmo i zaslužili , sami smo ih i birali, jer smo naivni, sujetni i prokleto nerazumni u neznanju gdje je granica ispod koje se nemože...da li je iko postavio pitanje o broju onih koji rade po institucijama RS , kako su došli , koliko su obrazovani, koliko su na poslu u toku dana , šta voze i kad idu sa posla koliko ih je na poslu....to niko nikada neće ustanoviti....

ODGOVORITE
Name

lll

20.03.2017 14:46

Nisi ni ti za tu funkciju.nista nisi uradio za demobilisane borce,samo si sebe uhljebio! da si "covjek" davno bi dao ostavku!

ODGOVORITE
Name

VRS 1992-1996

20.03.2017 15:47

Rajko Vasić i njemu slični politikanti nemaju pravo da drže predavanja borcima. Ni ti Savčiću nemaš pravo da držiš predavanja o političkoj nepristrasnosti, a sam si se slikao i hodao po predizbornim skupovima Mića Mićića. Bitno je da ti i tebi slični penzionisani oficiri uživate visoke srbijanske penzije, a u Republici Srpskoj i BiH visoke plate, honorare i druge naknade. Pošteni, školovani i neškolovani borci čekaju bolje dane na birou i milostinju u vidu boračkog dodatka.

Name

cicko

20.03.2017 17:35

Ma dobro rečeno a u Bijeljini predsjednik borcke lopina upropastio gradsku toplanu pa ga Mićo nagradio da bude predsjednik boracke. Nevidjeni lopovi.

Name

bole

20.03.2017 14:47

Nije rajkula neka faca,al je stvarno jadno i bjedno ovo podcjenjivanje boraca sa jednokratnim davanjem, za učesnike od prvog do zadnjeg dana,od 129,00 KM.Bolje bi bilo da ste svima obezbjedili posao dostojan covjeka pa nek sam sebi kreditira stan.Ovako dvadeset godina zbrinjavate a posla nema.Samo za podobne.

ODGOVORITE
Name

vihor

20.03.2017 15:39

On je probni balon .....,,preusmjeravanja sredstava..da se i ono malo novca otme Borcima ,mnogi nerade i nikad neće dočekati penziju.Već su nas jednom zajebali sa onom ,,garantovanom,,penzijom od 480 k.m.banda pokvarena .

Name

Violinski kljuc

20.03.2017 14:51

Slabo mu radi stamparija pa nervozan. Mrtvac

ODGOVORITE
Name

Dumine

20.03.2017 14:52

Rajko je Miletov guzni uvlakač i pljuje po borcima i BORS -u da bi lično profitirao.

ODGOVORITE
Name

vihor

20.03.2017 15:46

On je probni balon ....da se uzme i ovo malo što dobijamo .kao ,,preusmjeravanja sredstava,,Već su nas jednom zajebali po ,pitanju ,,zagarantovanih penzija,,!?

Name

Borac rs

20.03.2017 15:13

Nazalost vecina boraca podrzava ovu vlast u kojoj Rajko igra jednu od glavni uloga i Dodikov savjetnik.

ODGOVORITE
Name

Realno gledano

20.03.2017 18:02

Savcic je bolji od bivšeg, znamo ko je i igdje sad prima platu. Savjetnik! Kad je obznanjeno da će Krajisnik i "stvaraoci" RS i njihove familije nakon smrti istih dobijati penzije 800 ili 1200 KM MJESECNO???!!!!? , ne sjećam se. BORS je reagirao mlako, umjesto masovnih protesta. Strah vlasti od gubitka izbora i malo galame opozicije odgodili su usvajanje tog sramnog zakona. Gospodo članovi BORS na ulicu sad imate povod. A imali ste i u maju na mitingu opozicije, nije vas nešto bilo!

Name

Borac

20.03.2017 15:15

Nego Savanovicu de vi nama dajte sto nas sleduje dosta izmotavanja polako slazi prvi kvartal a borci koju su nezaposleni tesko sastavljaju kraj s krajom a vi bogami uzivate.

ODGOVORITE
Name

Boeac rs

21.03.2017 05:49

Prepisi prava boraca iz federacije pa neka nam bude isto,mi se borili za rs a oni za bih .Savcicu neka ti to bude prvi konkretni zadatak , ako neznas i nemozes skloni se ima ko moze. Pet do 12 da se okupimo jer Bajini lopovi ce nastaviti napadati.

Name

popara

20.03.2017 15:37

Kakvi su to borci koji se boje Milorada Dodika,ratnog profitera?

ODGOVORITE
Name

RS

20.03.2017 15:43

Kakvi crni borci? Nema izgleda vise boraca, dok mogu godinama trpiti ponizavanja od mafijaskih politicara i onih koji dana rata vidjeli nisu, a da borci prstom ne mrdnu za buducnost svoje djece, ne znam ni cemu vise bilo kakva boracka organizacija, kad je sta uradjeno osim pojedinacnih slucajeva i interesa onih koji vode razne boracke organizacije. Dobro nam je neko napisao da smo mi dobili rat a izgubili mir, zato smo svedeni na prosjacki stap dok drugi kradu i otimaju od boraca i njihove djece. I treba da sutimo kad smo rodjenu djecu izdali. Zali Boze sto smo ginuli i ranjavani cetiri godine. I treba nas svako prozivati kad smo ovo sebi dozvolili a nase rukovodstvo boraca se uvijek brine samo o sebi, pazi da slucajno Vasica akrapa ne uvrijedite ovim saopstenjem. Ma na ulicu bagro prodana i povedite borce u odsudnu bitku za buducnost.

ODGOVORITE
Name

Vaso Rajkić

20.03.2017 15:43

Umjesto da oplete po aktuelnim vlastodršcima koji se, zajedno sa rođacima, kumovima i inim, bogate i nemilice troše budžetske (narodne ) pare, Dodikov mislilac Rajko Vasić se bezobrazno okomio na borce i njihovo rukovodstvo. G-dine Savčiću trebali ste mu još oštrije odgovoriti, a od vlastodržaca ultimativno i hitno zatražiti znatno veća materijalna i druga prava za boračku populaciju. Nemojte Vi, poput vječitog penzionera Rade Rakulja, opravdavati lažnu priču vlastodržaca da za veće penzije, a u ovom slučaju za demobilisane borce, nema para. Pa i ptica na grani zna i vidi da se vlast razbacuje s parama na nebitne stvari, poput, recimo kupovine još jednog helikoptera, novih limuzina, beskorisnih putovanja po svijetu itd, dok mnogi borci jedva preživljavaju.

ODGOVORITE
Name

Radašin

20.03.2017 16:13

Netreba njemu oštrije odgovarati njega treba uhapsiti dali će se Lukač osjećati prozvanim.Generale Savčiću u ratu ste imali čelična m..a sad mi djelujete kao da vas je baja uštrojijo sa svojim ratnim profiterima

Name

Radašin

20.03.2017 16:13

Netreba njemu oštrije odgovarati njega treba uhapsiti dali će se Lukač osjećati prozvanim.Generale Savčiću u ratu ste imali čelična m..a sad mi djelujete kao da vas je baja uštrojijo sa svojim ratnim profiterima

Name

Radašin

20.03.2017 16:13

Netreba njemu oštrije odgovarati njega treba uhapsiti dali će se Lukač osjećati prozvanim.Generale Savčiću u ratu ste imali čelična m..a sad mi djelujete kao da vas je baja uštrojijo sa svojim ratnim profiterima

Name

Istina

20.03.2017 15:57

Svi vi koji ste od rata do danas bili predsjednici Boračke organizacije ste veliki politički igrači, počev od Bojića, preko Ćurguza, pa sve do tebe Savčiću. Kada takvi politički opredijeljeni i ostrašćeni igrači ne budu na čelu BORS-a borcima će biti bolje.

ODGOVORITE
Name

dok

20.03.2017 15:58

Čuh prije neki dan da su na budžetima kao bivši borci po 500 000 bošnjaka,hrvata i srba.Znači 1 500 000 boraca bilo?!Pa kad nas je toliko bilo,stvarno šteta što se nismo ujedinili i okupirali Kinu.

ODGOVORITE
Name

KONRA

20.03.2017 16:08

DOŠLO NJEGOVO VREME A DA BUDEM ISKREN MNOGE MOJE KOLEGE STAREŠINE SU U VLADAJUCOJ ELITI IMAM JA ZAMERKI I NA GENERALA LIČNO SMO DOBRI I NEZAMERIM MU GORKO MI ISKUSTVO IZ MARTA 99 I PREPLASENOG

ODGOVORITE
Name

RANKO

20.03.2017 16:22

Previše je vas u vladajućoj eliti, prijašnjih i sadašnjih vladara, samo ne znam zbog čega vas drže tamo. Verovatno zato što ste dobri trgovci, a sebičnost vam nije strana. Niste dobro ni radili ni odradili posao u ono vreme kada je grmelo. a školovani ste za to. Tako je bilo i od 1992. do 1995. godine, a bogami i 1999.?????????

Name

tom talicni

20.03.2017 16:18

Prozvao je celnike BORSA sa pravom trose narodne pare .Skup bivsih jugo oficira koji su se uhljebili u Borsu i grcevito drze fotelje i polozaje medju kojima je i ovaj MUDROSER . Oni se nikad za borca nisu ni borili..da su ne bi dozvolili ovoliki broj boraca.U tekstu RAJKA VASICA od juce ima mnogo istine ..ovaj se MUDROSER prepoznao pa hajde da reagujem

ODGOVORITE
Name

Dule

21.03.2017 11:52

Šta sve nećeš za gazdu uraditi, pa i po borcima se popišati nesretniče.

Name

niks

20.03.2017 16:43

Budi iskren generale pa reci da li bi se ti oglasio da Rajkan nije spomenuo rukovodstvo boracke organizacije ? I ako cemo posteno , slabo se ti boris za prava boraca. Pisanjem raznih saopstenja nista postici neces. Zato , nemoj nas vise braniti.

ODGOVORITE
Name

pop

20.03.2017 16:59

Dezerterima. citava vlada RS nema ratnog staza koliko ima jedan borac prve kategorije i koji ceka 120KM borackog doplatka a oni imaju tolike dnevnice. ukinuti boracki dodatak ali i ukinuti poslanicke i ministarske plate i tek tada sve pare dati za djeciji doplatak,

ODGOVORITE
Name

kriza

20.03.2017 17:06

E moi borci istice rok za isplatu borackog dodatka a para za to nema otud ovaj rajkov probni balon,a Savcicu je to vrlo jasno pa se pravi mutav jer zna da nemoze nista da ucini za borce.Sve je to dogovoreno.Nema jos ni invalidnina a kamoli borackog.

ODGOVORITE
Name

krsto

20.03.2017 18:02

Dodik i SNSD je apsolutni krivac što se ništa ne radi na statusu boraca...Izgleda da više nećemo ratovat s muslimanima i hrvatima nego sa domaćim izdajnicima...Njega skinut pod obavezno i mislim da će borci dobiti svoja zasluzena prava u ustavu i zakonu,ovako dok je god on na vlasti moraćemo trpit jer se tako naoruzao policijom i iskorumpiranim članstvom u stranci da mu je veoma tesko parirati...

ODGOVORITE
Name

U pravu si

23.03.2017 05:59

Kako niko ne primjeti da je MUP i sudstvo pod potpunom kontrolom Milorada Dodika. U MUP se nakotilo sijaset SNSD sokolova koji jedinu kvalifikaciju koju posjeduju je bezpogovorno izvrsavanje nezakonitih naredjenja. Kriminalu pristupaju selektivno , zavisno od toga ko je pocinio kriminalno djelo .Pa djeluju ili zazmire. Racunar ne umiju upotrebljavati , pravopis ocajan , ogranicenost razmisljanja do vrhunca dovedena. Sve sto postoji iza Potemkinovih kulisa je "trulo" , nefunkcionalno , malte ne neupotrebljivo . Al zato njihov imperativ je licni interes i koruptivno djelovanje. Dio policije , uglavnom sami izvrsioci cute i okrecu glavu , pa nerijetko postupaju po kriminalnom naredjenju pretpostavljenih da bi sacuvali posao. Drugi dio , uglavnom rukovodni kadar razmislja kako da dodatno ostvari svoju licnu korist koructivnim i protivpravnim djelovanjem po stanovnistvu RS. Uglavnom posmatraju sa koga mogu koji komad koze da ogule ili kojoj politickoj bitangi da se dodvore kako bi mu obezbjedio uticaj , napredak a samim tim i licnu korist. Isto je u sudstvu. A borci sve to gledaju , cute ko pi..e . Djeca nam nebezbjedna , u skolu ne mogu da odu . Saborci umiru od gladi ko psi. Bolnice pune umirucih od izljecivih bolesti jer nema novaca za ljecenje a medicinari odrvenili od borbe sa Golijatom nemaju apatije i sazaljenja ni prema kome , pa kako ce prema nekom raspalom borcu. JESMO LI SE ZA OVAJ KUPLERAJ BORILI.?

Name

Ulica, protesti, blokada cesta

20.03.2017 18:27

Tražite od vlade da novce koje baca u bespotrebna predstavništva RS , od kojih nema nikakve koristi i lobiranja, usmjere ka borcima i natalitetu. A ista ugase, jer nemaju efekta. Ovo isti zadatak opoziciji. Tu vam je solidan izvor prihoda. Pitajte ekonomiste.

ODGOVORITE
Name

Duel

21.03.2017 11:56

Ma samo stisnuti tajkune da se ne ugrađuju u projekte koji se finansiraju iz budžeta i eto para. Pa samo na bolnic u Kasindolu hdjedoše ukrasti 25 miliona, to je dodatak za penzije 403.225 boraca.

Name

Borac

20.03.2017 21:52

Savčić = Ćurguz.

ODGOVORITE
Name

DOMI

21.03.2017 07:18

MILOMIRE,MISLIO SAM DA SI COVJEK,AL TI SI ISTI KAO I ONO DJUBRE CURGUZ!!

ODGOVORITE
Name

Kosto

21.03.2017 08:20

Savčiću, ajd mi reci zašto imenuješ žene ( Radojka i Jelena ) da budu šefovi stručne službe? Ima li iko od nas boraca da može to obavljati za 2000 KM? Nemam namjeru vrijedjati žene, ali ko je ikad vidio radu, pa i Jelenu biće mu sve jasno. Otaljavaju, ali neka ide plata.

ODGOVORITE
Name

Боро Приједор

21.03.2017 09:07

Лијеп текст , нажалост БО РС се бави само саопштењима и реакцијама а конкретно ништа . Накнаде за одликоване борце - касниле 3 мјесеца ; годишњи борачки додатак - касни ? ; инвалиднине редовно касне ; а одговор БО РС је - речено нам је "ускоро" . Нажалост некада велики генерал сада сједи у фотељи БО РС и жао ми је што морам рећи али генерале боље би било да ниси ни улазио у политичке воде . Није ти мјесто ту а опет можда чеш , по истеку мандата , и ти као пантелија у савјетнике код додика .

ODGOVORITE
Name

Mirko Stevanovic

21.03.2017 10:14

Volio bih savcicu da vidim kolika je tvoja plata u BO republike Srpske a ostalim primanjima ne smijemo ni komentarisati. Nemas ti Savcicu ni blizu probleme koje ima 90% populacije koju sam kazes da predstavljas. Opet mlatis o 150000 clanova BO a kada treba nekoga izabrati ne dozvoljavate da glasa bilo ko nije platio clanarinu. Ako imate 15000 clanova onda vam i ne treba grant. Nemoj nas vise braniti Savcicu matere ti! BORS invest fond necu ovom prilikom ni spominjati kao ni to koliko ste obezvrijedili tu kategorizaciju davajuci svakom profiteru misljenje o njegovoj borbi.Idi covjece!!

ODGOVORITE
Name

Mika

21.03.2017 11:44

Ko sad prima naknadu kao direktor Bors inv.fonda? A fond nije aktivan. Jao mamo

Name

NN

21.03.2017 11:43

Veliko vrijedjanje i veliko ponizavanje boraca od Vasica. a i vi borci, kao da ste .... ! Vlast vas NE CIJENI i samo vas pljacka i oduzima vam stecena prava

ODGOVORITE
Name

Dule

21.03.2017 11:50

Tačno i ovu i svaku sljedeću vlast treba podsjećati na borce. Treba predložiti da se svake godine u parku Mladen Stojanović okupljau borci bar dava puta sa jasnim ciljem mjesečne naknade minimun cijena potrošačke korpe u RS ili ako rade razlika dao to cijene, ako zarađuju više naknade da bar na odmor mogu otići jednom godišnje. Pozivati narod da glasa protiv svake vlasti dok se ovo ne ostvari, a kada se ostvari onda ta vlast može dobiti i novi mandat. Povedi narod generale.

ODGOVORITE
Name

j,l.

21.03.2017 13:21

Savcic je davnih dana trebao napraviti novu kategorizaciju boraca.

ODGOVORITE
Name

miroslav

21.03.2017 18:24

Sto se tice Boracke organizacije karastrofa od organizacije .Ono sto mi imamo nema niko na svijetu ,na sve moguce nacine povecavaju sebi plate ,na akcizama ,na porezima umjesto da nama povecaju penziju ili boracki dodatak .U tu organizaciju politicku na zalost ulaze fukare preko stranaka koje im obezbjede mjesto u vladi I potebni da samo glasaju za ono sto im se I kaze .Bolje da ih I nema I onog ministra za rad i boracka pitanja neka ide u tri lijepe jer se i ne bori za nas I radnicka prava .Pa hajde kazite nesto na ovo bando I fukaro od Boracke I Vlade ...

ODGOVORITE
Name

Brod

21.03.2017 19:41

Generale komanduj sabor boraca.

ODGOVORITE
Name

nikola-niko mikić

22.03.2017 15:28

Nemože, po dolasku na čelo BORS-a odmah je tražio i plata mu je povećana sa 1.700 na 2.500KM, a potom je i od Mile dobio stan. Sada sluša i od njega borci ne treba da očekuju. Uz to prima i penziju od 1.200 KM iz Srbije i u Beogradu ima stan. Posle rat se digao i protiv svog komandanta da bi dobio čin generala. Takvi nas vode, žalosno.

Name

srbin

21.03.2017 21:41

Motka je iz raja izasla.

ODGOVORITE
Name

BOBA

22.03.2017 14:51

SMETA KOMPLET NARODU JEL STE DNO DNA. ZAŠTO STE SE BORILI ZA MEŠETARE I LOPOVE. SVI STE KUPLJENI. PRAVI BORCI SU U ZEMLJI SLAVA IM. OSTALI NE KA POKAŽU ALI BEZ PUŠKE.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

22.03.2017 19:09

Željezo se kuje dok je vruće. Tako je i BORS odmah nakon rata trebao postaviti stvari na svoje mjesto. Ali nije. Tada je SDS na čelo BORS a postavio svog čovjeka Borislava Bojića koji je svjesno otupio oštricu boraca a sebi napravio zavidnu političku karijeru, 20 i nešto godina poslanik,šta ćeš vise. Nagrada za dobar posao. Bojić je uništio borce a oni i dalje kao slijepci glasaju za njega onako domoljubnog i slatkorječivog. Kasnije taj recept prepisali SNSD i Ćurguz. Savčić nema više šanse da napravi nešto kada smo mi borci .......

ODGOVORITE