Mihajlović bijesan, Ljajić može da ide iz Torina!

Trener Torina Siniša Mihajlović odlučio je da se na leto odrekne Adema Ljajića, prenosi Tutosport.  Već viđeno: Zašto Adem Ljajić opet pada? Postao je malodušan, neagilan, odnos sa Mihom je napet! Italijanska štampa se pita da li vredi poveriti budućnost Torina srpskom internacionalcu.

Fudbal 20.03.2017 | 22:30
Mihajlović bijesan, Ljajić može da ide iz Torina!
Kako se navodi, Mihajlović je blago rečeno ljut što je Ljajić prilikom izmene protiv Intera otišao direktno u svlačionicu i to je kap koja je prelila cašu, pogotovo što nekadašnji igra; Partizana, Fiorentine i Rome ne pruža partije na očekivanom nivou.

On je ove sezone na 24 utakmice postigao samo šest golova u Seriji A i gotovo je izvesno da mu u narednom meču protiv Udineza sledi "selidba na klupu".

Mihajlović i Ljajić imali su sukob u vreme kada je sadašnji trener Torina bio selektor Srbije zbog nacionalne himne, ali sada je u pitanju Ljajićevo ponašanje prema ekipi, na terenu, ali i van njega.

Za razliku od Sergeja Milinkovića Savića, koji poslednjih sedmica „bere“ pohvale na stranicama italijanske štampe, Adem Ljajić i u Torinu proživljava istu priču koju smo videli u Fjorentini, Romi i Interu.

Posle solidnog jesenjeg dela šampionata, bivši igrač Partizana ima veliki pad u igri drugom delu prvenstva, uz uobičajenu malodušnost i napet odnos sa trenerom Sinišom Mihajlovićem.

„Protiv Intera ekslodirao ponovo entuzijazam, ali Ljajić?” naslov je Tutosporta povodom remija Torina sa Interom u subotu veče (2:2).

Na unutrašnjim stranama list piše da Mihajlvićevo poverenje u Ljajića postaje sve nestabilnije i postavlja se pitanje da li vredi i dalje investirati u njega i poveriti mu budućnost Torina. Konstatujući da je pokazao veliki diskontinuitet na utakmicama, kao i da je u poslednje vreme postao malodušan i nedovoljno agilan u defanzivnim zadacima, list zapaža da je Ljajić, posle zamene na utakmici sa Interom, otišao pravo u svlačionicu ne pozdravivši se sa Mihajlovićem.

Tutosport, ipak, piše da Adem ima još devet utakmica do kraja prvenstva da pokaže svoje kvalitete i uveri sve u Torinu da može da bude deo pobedničkog projekta.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar