Javio se Đoković sa ''bolovanja''...!

Telo pokazuje posledice ludog tempa svih ovih godina! “Ponekad najbolnije poraze u sportu nam zada baš nađe telo“, kaže srpski teniser.

Tenis 20.03.2017 | 14:45
Javio se Đoković sa ''bolovanja''...!
Majami je otpao, a možda neće biti ni jedini turnir koji će Novak Đoković preskočiti zbog problema sa laktom koji ga muči još od Olimpijakih igara u Riju. Mada je izbegao da ponudi konkretan odgovor, iz Đokovićevog saopštenja na njegovoj Fejsbuk stranici naslućuje da povreda nije baš naivna i da zahteva duži period mirovanja.

“Na žalost, moram da podelim sa vama neke ne baš dobre vesti u vezi sa predstojećim turnirom u Majamiju. Povreda lakta koju vučem već mesecima se prošle nedelje pogoršala do te mere da me je doktor savetovao da napravim pauzu. Učiniću sve što je u mojoj moći da se što pre oporavim, ali na žalost, neću moći da se borim za odbranu titule u Majamiju. Ovo je veliki šok i razočaranje za mene, a znam da ni vama nije svejedno“, počeo je Đoković, koji je baš u Majamiju osvojio svoj prvi Masters turnir.

Posebne emocije ga dakle vežu za Floridu. Ali protiv sebe se ne može.

“Ponekad najbolnije poraze u sportu nam zada baš naše telo, a ne protivnik. Uvek sam se trudio da brinem o svom telu i kroz karijeru me stvarno nisu pratile velike povrede i problemi. Ali izgleda da sada moje telo pokazuje posledice svih ovih godina ludog tempa i fizičkih napora koje sam imao. Jako sam zahvalan za svu podršku koju dobijam od vas. Hvala što ste uz mene“, naveo je šestostruki šampion Mastersa u Majamiju.

Prošle godine u finalu je savladao Keija Nišikorija sa 6:3, 6:3.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar