Novak mora da miruje zbog lakta, preskače Majami?! Isto je i sa Marijeem!

Učešče srpskog tenisera Novaka Đokovića na Mastersu u Majamiju pod znakom je pitanja zbog povrede lakta, saopšeno je iz Novakovog tima.  Najbolje rangirani teniser sveta Britanac Endi Mari odustao je od nastupa na Mastersu u Majamiju zbog povrede desnog lakta.

Tenis 19.03.2017 | 00:00
Novak mora da miruje zbog lakta, preskače Majami?! Isto je i sa Marijeem!
“Đokovićevo učesce na mastersu u Majamiju pod znakom je pitanja zbog bolova u desnom laktu koji ga muče duže vremena, a probleme je posebno osetio u Indijan Velsu. Prvi pregledi u Los Anđelesu su pokazali da je neophodan period oporavka. Čim dobijemo vise informacija, obavesticemo vas“, saopšteno je iz Novakovog tima.

Đoković je trebalo da brani titulu u Ki Biskejnu, ali će izgleda biti primoran da preskoči drugi Masters u sezoni, zbog čega će izgubiti 1.000 ATP bodova.

Ukoliko ne bude zaigrao u Majamiju Novak će dodatno zaostajati za prvoplasiranim Endijem Marijem, pošto je Britanac prošle sezone takmičenje završio u osmini finala.

To će biti novi udarac za drugog igrača sveta, nakon iznenađujućih poraza od Nika Kirjosa u Akapulku i Indijan Velsu.

Najbolje rangirani teniser sveta Britanac Endi Mari odustao je od nastupa na Mastersu u Majamiju zbog povrede desnog lakta.

Škot je trebalo da učestvuje na turniru u Majamiju, ali nije uspeo da se oporavi na vreme.

Mari se u saopštenju izvinio navijačima što je odustao od turnira i naveo da mu je sav fokus sada usmeren na predstojeću sezonu na šljaci.

Nastup najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića na turniru u Majamiju takođe je neizvestan usled identične povrede.

Masters u Majamiju održaće se od 20. marta do 2. aprila, gde je prošle sezone titulu osvojio Đoković.

Masters u Majamiju počinje u četvrtak i igra se za nagradni fond od 6.993.450 dolara.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar