Koliko zarađuju sestre Kardašijan na Instagramu?

Nema sumnje da su sestre Kardašijan najpraćebije javne ličnosti na društvenim mrežama, ali da li ste se ikada zapitali, koliko novca Kim, Kloi i Kortni, dobijaju sa reklamiranje različitih proizvoda.

Zabava 18.03.2017 | 11:48
 Koliko zarađuju sestre Kardašijan na Instagramu?
Majkl Heler, vlasnik firme za digitalni marketing "Talent Resources", dao je u razgovoru za "US Weekly", odgovor na ova pitanja.

 Naime, Kim Kardashian, koju prati skoro 95 miliona ljudi, za jednu kampanju može da dobije pola miliona dolara, dok njene sestre Kloi i Kortni zarade po 250.000 dolara za reklamiranje istog brenda, budući da ih prati za 30 miliona manje ljudi.

Takođe, Heler ističe da ovaj vid zarade donosi 25 posto ukupnog novca koje slavne sestre inkasiraju tokom godine.

Međutim, sestre Kardašijan neće reklamirati svaki proizvod, već samo one koji odgovaraju načinu života koji propagiraju.S druge strane, ovakav vid marketinga za mnoge kompanije je efektan, bez obzira što se mnogima čini da su honorari sestara Kardašijan prterano visoki.

Tim pre što svaki proizvod koji se pojavi na Instagramu sestara Kardašijan rasproda se u rekordnom roku, a zatim usledi lančana reakcija u vidu miliona drugih profila koji praktično odrade besplatnu reklamu za isti brend, fotografišući se sa određenim proizvodima.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar