Motornom pilom jurio prolaznike

Na ulicama Rijeke u Hrvatskoj u srijedu naveče odvijala se prava drama.  Mnogi Riječani ostali su zatečeni prizorom muškarca koji je u ruci držao motornu testeru te progonio drugog muškarca, koji je panično bježao.  U incidentu su povrijeđene dvije osobe, a policija ih je privela na saslušanje i protiv njih će biti pokrenut postupak.

Region 18.03.2017 | 07:57
Motornom pilom jurio prolaznike
“Policijski službenici I policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje događaja od 15. ožujka ove godine u kojem su ozlijeđena dvojica hrvatskih državljana u dobi od 49 i 36 godina. Spomenute osobe fizički su napadnute na području Škurinja u Rijeci, unutar i ispred ugostiteljskog objekta te na obližnjem parkiralištu. Prema dosad utvrđenom, u ovom događaju sudjelovala su dvojica hrvatskih državljana u dobi od 40 i 37 godina protiv kojih će biti podnijeti optužni prijedlozi", saopšteno je iz policije.



Motorna pila je bila uključena i izazivala je veliku buku, a čula se i vika muškaraca koji su se očigledno negdje još ranije sukobili prije nego je sve eskalirano, piše portal "Riječanin", koji je objavio fotografije s mjesta događaja.



Na fotografijama se mogu vidjeti i tragovi krvi koji svjedoče o pravom hororu koji se tu odigrao u srijedu naveče.

Prema svjedočenjima prolaznika, bio je to sukob više muškaraca od kojih je grupa od nekoliko njih najprije izazivala muškarca koji je kasnije dograbio motornu pilu, a nakon što je ovaj počeo progoniti jednog od njih s "motorkom" u rukama, njegovi prijatelji su se "pregrupisali" i napali ga.

Navodno su uspjeli da ga razoružaju, nakon čega su ga pretukli.



O cijelom događaju obaviještena je i policija, koja provodi istragu. Incident je izazvao nelagodu pa i strah stanara u obližnjim ulicama, prenio je Rijecanin.rtl.hr.

(Nezavisne)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bsk

24.03.2017 15:10

Vremena se menjaju sve je savremenije pa i ovaj ujko dosta je bilo kame malja motorka sada radi savremen nema sta sve ide sa vremenom za koji dan videces ich svaki drugi na ulici sa m, testerom.

ODGOVORITE