Moto GP analiza: Da li VR 46 glumi da bi iznenadio?!

Valentino Rosi je bezbroj puta pokazao mlake trening partije, a onda je na trci proradila GP zver u njemu.

Ostali sportovi 20.03.2017 | 16:15
Moto GP analiza: Da li VR 46 glumi da bi iznenadio?!
Koliko puta je Valentino Rosi imao mlake trening partije, a onda se u nedelju popeo na vrh podijuma? Brojimo do bezbroj, jer Italijan isto može napraviti i u Kataru! Za to postoje valjani argumenti. Setimo se samo Kapirosija koji reče:"Doktor je prepreden kao lisica"...

Kolika je kvota na to? Sa GP aspekta svakako nije velika, jer šta nova Jamahina “M1 maljutka” može videlo se kada je Vinjales prosto leteo stazom. Naravno, može se reći da je novi kolega VR 46 Italijana dosledno vozio, ali svega toga svakako da ne bi bilo daRosi nije spremao Jamahu na sve to.

“Nismo još uvek potpuno spremni, jer ne razumemo u potpunosti kako funkcioniše ovaj motocikl”, reče Rosi, a neki od analitičara se s pravom zapitaše:

“Glumi li to Valentino ponovo”?

Sve i da glumi, setimo se njegovih ludih vožnji, a bilo ih je na pretek. Kome pamćenje nije jača strana, poslednji je čas da mu na pamet padnu blesave partije sa Maksom Bjađijem! Uostalom, stari rival je pre samo par dana izjavio da ga je Rosi bukvalno terao u stranu kada proradi šampionski pedigre u njemu.

Umesto zaključka, a kao uvertira za ono što sledi, recimo da će se za samo koji dan u Kataru upaliti mašine. Ko ne zna, neka se do tada malo podrobnije informiše i prevrti film, jer Rosi može, i verovatno će iznenaditi!  

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar