Štrumpfovi dio kampanje Unicefa za srećniji i mirniji svijet

Animirani film „Štrumfovi: Skriveno selo“ biće premijerno prikazan 19. marta u bioskopu „Sinepleks“ u TC „Delta siti“, a popularni junaci postali su deo kampanje Unicefa čiji je cilj stvaranje srećnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg sveta.

Zabava 17.03.2017 | 14:53
Štrumpfovi dio kampanje Unicefa za srećniji i mirniji svijet
„Upravo zbog svoje velike popularnosti, veliko nam je zadovoljstvo što su štrumpfovi postali deo kampanje 'Mali Štrumpfovi, veliki ciljevi'. Kampanja je osmišljena tako da podstakne ljude da se informišu i podrže 17 ciljeva održivog razvoja koje su 2015. godine prihvatile sve 193 članice Ujedinjenih nacija“, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare diirektor Unicefa u Srbiji Mišel Sen Lo.

Izvršna direktorka distibuterske kuće „Kon film“ Dragana Tešić naznačila je da je velika privilegija što je Beograd jedan od 193 grada na mapi sveta u kome se premijera filma organizuje sa Unicefom.

Reditelj sinhronizacije Dragan Vujić Vujke, koji je pozajmio i glas Gargamelu, naglasio je da je veliki broj domaćih glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji prava retkost i da je siguran da će film ispuniti visoka očekivanja publike te da je ubeđen u kvalitet filma.

Tamara Aleksić je pozajmila glas Štrumpfeti i istakla je da je uživala dok je radila sinhronizaciju, da je gledala da što više vremena provede u studiju.

Ona je dodala da se toliko sjedinila sa junakinjom kojoj je pozajmila svoj glas, da je u jednom momentu čak i istinski zaplakala.

Bojan Perić, koji je sinhronizovao Kefala, jedva čeka da svi vide novi nastavak filma kojim je on oduševljen, ubeđen da je to film za sve generacije, da će „u njemu uživati i veliki i mali štrumpfovi“.


U sinhronizaciji su učestvovali i Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i drugi.

Film će na redovnom repertoaru bioskopa biti od 30. marta.


RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar