Kako izgleda Krystle iz serije "Dinastija"

Glumica Linda Evans, koja je od 1981. do 1989. bila najglamuroznija dama na televiziji kao Krystle Carrington iz serije "Dinastija", završila je na naslovnim stranama tabloida zbog problema sa ovisnošću.  "Daily mail" prenosi da je Evans (74) uhapšena zbog vožnje pod dejstvom opijata, i da je tada kod nje pronađena veća količina tableta za koje nije imala recept.

Zabava 17.03.2017 | 11:37
Kako izgleda Krystle iz serije "Dinastija"
Nekada zanosna plavokosa glumica krivudala je putem kada su je policajci zaustavili, a priznala je da je uzela "šaku tableta" zbog bolova u leđima. Zbog toga nije bila u stanju da "položi" test trezvenosti, dodaje taj list.

Hapšenje se dogodilo 2014, glumica je dobila uvjetnu kaznu, a najveća je misterija kako je uspjela to skriti od javnosti sve do isteka kazne.



(SB)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Degeneraciju kicme

18.03.2017 23:33

Kod napada se dvojaku opijati jer su bolovi kako. Osoba ne može da hoda ili leži. Dočim ne smije se za volan. Ja se patim godinama. Imam uvijek tablete na stolu , ako dobijem napad ne mogu ustati. To nema veze s godinama. Mene je tata tukao puno kao malo i povrijedio kičmu. Linda je bila divna glumica i osoba. Nije imala skandale i zato su je poštedeli.

ODGOVORITE